2017

Na een lange stilte gaan we in dit nieuwe jaar het weblog weer nieuw leven inblazen. Het afgelopen halfjaar is er heel veel gebeurd. Te veel om op te noemen en te weinig tijd om te beschrijven. Daarom alleen een paar highlights: in oktober kregen we het goede nieuws, dat het boek Wat een stervend brein niet kan na zijn opmars door Amerika nu ook in Italiƫ zal verschijnen. Wat een opsteker, vooral voor Titus Rivas en Rudolf Smit, die jarenlang onderzoek hebben gedaan naar nabij-de-doodervaringen en het wetenschappelijk bewijs daarvoor. Er is zelfs inmiddels al sprake van een Poolse editie van dit boek. En verder hebben we een heerlijk Elikserfeest gevierd, nu al weer voor de tiende keer, zijn er prachtige nieuwe boeken verschenen, hebben we de sintsprint en de kerststress overleefd en hebben we menige krant en tijdschrift en ook menig radio- en tv-programma mogen voorzien van behartenswaardige informatie over onze schrijvers en onze boeken. We hebben er weer veel zin in dit jaar. Het begint rustig, met voorraden tellen en verkoopcijfers uitrekenen, maar we staan in de startblokken om weer vol enthousiasme met allemaal nieuwe projecten te beginnen. (06-01-2017)