Timemanagement is zelfmanagement
Afbeelding van Timemanagement is zelfmanagement
Afbeelding van Timemanagement is zelfmanagement

Timemanagement is zelfmanagement

Handleiding voor een steeds gemakkelijker leven door timemanagement

€ 14,95  Omschrijving

  De 5e generatie Timemanagement en realistisch plannen

  Het is de kunst om alle vervelende klussen meteen af te werken. Dat kunnen vervelende telefoontjes zijn, rommel opruimen, een saai bezoek afleggen of ontvangen. Stel nooit iets uit; schrap het dan liever van uw lijstje. Beloof weinig. Ga zo min mogelijk verplichtingen aan waar u spijt van krijgt of die u moeilijk waar kunt maken. Alles wat u niet afmaakt zal ergens in uw geheugen blijven hangen en op onverwachte momenten als hinderlijke gedachte de kop op steken. Zeg alles wat u niet bevalt af. Plan voor wat er overblijft om te doen voldoende onverdeelde tijd (OVT) op de korte termijn, òf, beter nog, begin er meteen aan! Stel voor uzelf iets prettigs in het vooruitzicht en verheug u nu al op het moment dat die vervelende klus geklaard is en dat het aangename u te wachten staat. Verheug u er elke dag op dat u door dit soort timemanagement een steeds gemakkelijker leven krijgt.

  Formaat

  145x210x15 mm

  Aantal pagina's 156
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur

  AndreAsEppink

  Biografie Andreas Eppink heeft jarenlang ervaring als loopbaanbegeleider, management-trainer en managementadviseur. Wat hij verkondigt of adviseert is steeds gebaseerd op praktijkervaring en hij is ervan overtuigd dat boekjes lezen en sites bekijken leuk is, maar dat je alleen iets onder de knie krijgt door jezelf te trainen. Zo is het in de sport, maar ook in het leven. Vandaar: timemanagement is zelfmanagement. Uiteindelijk kom je er dan achter dat het leven erg gemakkelijk is. Begin daarom met onverdeelde tijd te creëren en alleen die dingen met anderen te doen waar je samen wat aan hebt. Doe vooral wat je leuk vindt. Wie echter weinig getraind heeft zal eerst door zure appels heen moeten bijten.

  Andreas Eppink schreef ook:
  Crisis, Power, Sustainability & Ethics: It’s All Machiavelli and Hidden Goals: A Manager’s Guide
  • Crisis, macht en Machiavelli: Macht krijgen en houden in een tijd van crisis na crisis
  • De geschiedenis van het ik
  • Hidden Goals A Psychological Analysis of Muslim Cultures
  • Les pionniers niés de la science moderne 1001 Savants arabes au berceau des sciences modernes.


  Verder heeft hij een aantal artikelen op zijn naam staan.Hij was coauteur van het boek Bij de Volkscredietbank en in het Jappenkamp in voormalig Nederlands-Indië van Jan Wouter Broedelet, dat in 2014 verscheen bij Uitgeverij Elikser.
  Verschijningsdatum

  22-05-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-754-5
  EAN nummer
  9789089547545