Bloesems in de winter
Afbeelding van Bloesems in de winter
Afbeelding van Bloesems in de winter
Afbeelding van Bloesems in de winter

Bloesems in de winter

Troostrijk prentenboek met prachtige teksten en schilderijen over steun van de Engelen.

€ 14,95  Omschrijving

  Dit boek is ontstaan omdat zowel de auteur als de illustrator ervaren hebben dat er meer is tussen hemel en aarde. Wij zijn deel van een groter geheel en kunnen steun en troost ervaren vanuit het universum. De een noemt het ‘God’, de ander ‘Grote Geest’ of ‘energie’, en die ‘energie’ kan je ondersteunen, juist als het moeilijk is. Je openstellen voor ‘engelen-energie’, een gesprek met de ‘engelen’ aangaan, kan troost bieden.
  Dit boek wil een troost zijn voor ouderen en iedereen die worstelt met vragen over leven en dood. Het nodigt je uit om eens anders naar het leven te kijken. Zodat je je beschermd, begeleid en gesteund voelt.

  Formaat 245x245x5 mm
  Aantal pagina's 24
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Cok van der Lee en Vera de Backker
  Biografie

  Cok van der Lee (Engelenmedium)
  In zijn leven staat het mediumschap/raadgevingen centraal. Sinds zijn vijfde levensjaar ervaart hij het contact met ‘ hierboven’, de Engelensfeer en ontvangt hij informatie in beeld, tekst, geluid en weten. Naast het uitoefenen van zijn beroep als antiquair besloot hij zo’n 23 jaar geleden te beginnen met readings. Sinds 2008 werkt hij full-time als medium en coach en doet hijreadings, (bewustzijns)-coachings en engelenkaartuitleggingen.

  Vera de Backker (Ilustrator)
  Als kind zag ze al de mooiste beelden en probeerde die te vangen in tekeningen. Na de Hogeschool voor de Kunsten is zij zich gaan toeleggen op het illustreren van prentenboeken voor kinderen en schilderde ze intuïtief. Bij de opleiding tot creatief kleurdocent heeft ze schilderijen en tekeningen 'leren lezen’ en haar intuïtie verder ontwikkeld. Zij ziet het als een uitdaging het spirituele met het aardse te verbinden en voelt zich gesteund door de engelen-energie.

  Verschijningsdatum 01-09-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-781-1
  EAN nummer
  9789089547811