De hemel zal het weten
Afbeelding van De hemel zal het weten
Afbeelding van De hemel zal het weten

De hemel zal het weten

De schrijfster vertelt het verhaal van haar spirituele ontwikkeling en over haar begeleider, de Engelse wetenschapper Oliver J. Lodge, die terug is gekomen om wat af te maken

€ 19,50  Omschrijving

  "Mijn geheim was, dat ik al vanaf mijn vroegste jeugd gesprekken voerde met een man met een sik die mij zei dat hij mijn begeleider was en dat hij niet op aarde woonde maar in de sferen. Iets wat voor mij in al die jaren zo gewoon was geworden bleek voor vele anderen een nieuwe deur te zijn die openging en die vele vragen opriep. Vragen waarop ze van mij een antwoord verwachtten. En die antwoorden heb ik niet. Ik weet niet waarom het mij overkomt. Jarenlang was ik bang om mijn verhaal te vertellen, omdat ik begreep dat veel mensen mij voor 'gek' zouden verklaren. Toen ik steeds meer naar buiten kwam met wie ik eigenlijk echt ben en welke facetten in 'mijn zijn' nog meer meespelen dan alleen de buitenkant die je kunt zien, kwam er een golf van reacties los."

  Dat schrijft Sylvia Lucia in het voorwoord van dit boek, waarin ze haar spirituele ontwikkeling van kindsbeen af openbaart. De hemel zal het weten is het derde boek van Sylvia Lucia en is gedeeltelijk gebaseerd op Heimwee naar de Pinkstertuin dat niet meer verkrijgbaar is. Oorspronkelijk was het de bedoeling om een "gewijzigde herdruk" van dit boek uit te geven, maar gaandeweg is er zoveel veranderd en toegevoegd dat er een nieuw boek ontstaan is.
  Ze heeft al vanaf haar prille jeugd geweten dat deze man met de sik tijdens zijn leven een Engelse wetenschapper was geweest, en Oliver J.Lodge heette. Jaren terug, toen ze haar eerste computer kreeg, zocht ze hem op internet. Hij had ook een zoon, Raymond, die omgekomen is tijdens de Eerste Wereldoorlog. Toen ze voor het eerst foto's van vader en zoon Lodge zag kreeg een enorme schok: Zij herkende hen meteen! Ze kende ze immers al jaren. Raymond was haar tweelingziel, die haar vaak meenam op reizen door de sferen. En Jezaibel, zoals ze als klein meisje de naam van Oliver Lodge had verbasterd, leerde haar van alles over de tunnel van het licht, uittredingen, zielenreizen en onvoorwaardelijke liefde.
  Haar verhaal is vlot geschreven, bevat zeer verhelderende inzichten en wordt, zoals gebruikelijk bij Sylvia Lucia, afgewisseld met humoristische en relativerende beschrijvingen van het dagelijkse leven.

  Formaat125 x 200 mm
  Aantal pagina's359 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurSylvia Lucia
  Korte levensbeschrijving

  Sylvia Lucia is zich al vanaf haar prille jeugd bewust van een leven in een andere dimensie. Zij zag als kind haar begeleider Jezaibel die haar soms meenam op zijn reizen door de sferen. Het was een soort van opleiding zodat zij op latere leeftijd tijdens uittredingen met haar zielengroep zelfstandig taken op zich kon nemen, zoals stervenden begeleiden met hun overgang of mensen in de astrale dimensies die zich verward voelen rustig te begeleiden en over te dragen aan het licht. Ook vertelden haar begeleiders haar dat er een aardse taak op haar wachtte zodra zij daar sterk genoeg voor was. Enige tijd geleden werd haar dan ook een baan aangeboden als post mortale verzorgster waarbij zij overledenen kan bijstaan in hun verwarring, nadat ze met hun geest het lichaam hebben verlaten en draagt zij hen over aan de verlichte begeleiders en familieleden die op hen wachten.

  Verschijningsdatum2009-05-30

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-107-9
  EAN nummer
  9789089541079
  Auteur
  Sylvia Lucia