De wandelaar als pelgrim
Afbeelding van De wandelaar als pelgrim
Afbeelding van De wandelaar als pelgrim

De wandelaar als pelgrim

Onderhoudend boek over de diverse aspecten van een pelgrimstocht

€ 9,95  Omschrijving

  De wandelaar als pelgrim bevat een reeks gesprekken met wandelaars die vanuit verschillende vertrekpunten - waaronder de Jacobuskerk in het Groningse Uithuizen - naar Santiago de Compostela zijn vertrokken. De interviews worden afgewisseld met onderhoudende hoofdstukken over interessante boeken die over de reis naar Santiago zijn geschreven, en een prikkelend verslag van Zwiers eigen pelgrimstocht over het Groningse deel van het Jacobspad.

  Voor veel wandelaars is het maken van een eigen pelgrimage naar Santiago de Compostela een lang gekoesterde wens. De wandelaar als pelgrim gaat over de voorbereidingen, de ontberingen, de overdenkingen, maar vooral ook over de vervulling van die wens. Niet voor niets begint de Tocht om de Noord zijn tiende editie in Uithuizen. Bovendien laat het wandelfestival de gedroomde tocht voor een kleine groep wandelaars ook echt uitkomen, want de laatste etappes naar Santiago zullen daadwerkelijk worden afgelegd.
  In De wandelaar als pelgrim komen de routes naar dit afgelegen bedevaartsoord, de passie, de verhalen en de dromen aan bod. Kortom, dit boek gaat over u!

  Formaat 125x200x9 mm
  Aantal pagina's 95
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Gerrit Jan Zwier
  Biografie Gerrit Jan Zwier is zowel de auteur van reisboeken over noordelijke landen (Altijd Noorwegen en het recente Er gaat niets boven Zweden), als van wandelboeken over Noord-Nederland, zoals Wandelen is stilstaan bij de dingen en Wandelgeluk.
  Verschijningsdatum 18-08-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-775-0
  EAN nummer
  9789089547750