De ziel, een oerbesef
Afbeelding van De ziel, een oerbesef
Afbeelding van De ziel, een oerbesef

De ziel, een oerbesef

In dit boek toont de schrijver met behulp van vele handreikingen en meditatieve oefeningen een weg naar zelfrealisatie en leven vanuit meerdere dimensies.Een filmpje over dit boek is hier te downloaden

€ 21,-  Omschrijving

  Ruimer denken, verdiept leven, intens liefhebben, volledig aanwezig zijn: wie wil dat niet? Veel mensen lijken op zoek te zijn naar de ervaring van waarachtig, diepgaand en vooral blijvend geluk. We beginnen in deze tijd in te zien dat dit vooral in ons innerlijk te vinden is. Over de ingangen en mogelijkheden hiertoe valt nog veel te ontdekken.
  Hen Straver beschrijft in dit boek een realisatieweg via de ziel. Hij laat zeer persoonlijk zien hoe de omslag plaatsvindt van de driedimensionale mens naar de meerdimensionale mens. Centraal in dit proces staat de integratie van schaduw en licht, en hoe de ziel - door haar verbindende principe - lichaam en geest doordringt met haar bewustzijn.
  Iedereen doorloopt deze weg: uiteindelijk zal alledaags bewustzijn transformeren tot ‘Christusbewustzijn’ (term van de schrijver) en ons hart zal uitgroeien naar een blijvende realisatie van het – door de schrijver zo genoemde - ‘Kosmische hart’.
  Het hoopvolle van deze tijd en van dit boek (voorzien van vele handreikingen en meditatieve oefeningen) is dat zelfrealisatie en leven vanuit meerdere dimensies niet meer alleen aan enkelen toebedeeld maar voor iedereen toegankelijk is.

  Een filmpje over dit boek is hier te downloaden.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's260
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurHen Straver
  Korte levensbeschrijving

  Hen Straver doceerde geschiedenis en verdiepte zich in psychotherapie en spiritualiteit. Zijn werk ademt een integratie van westerse spiritualiteit en oosterse mystiek in de lijn van Karlfried Graf Dürckheim, Enomiya Lassalle en Hetty Draayer.
  Hen werkt sinds 1983 met door hemzelf ontwikkelde methoden van meditatie, adem- en regressietherapie. Eeuwenoude wegen zoals zen, vipassana, energetische verbindingsoefeningen, kriya yoga, tantrische meditatie en dzogchen herleidde hij tot hun kern. Door de verbinding van deze innerlijke wegen met verschillende therapeutische visies ontwikkelde hij de Verbonden Lichtmeditatie, een synthese van innerlijke weg en therapie. Hen heeft een privépraktijk voor prana-, regressie- en reïncarnatietherapie en spirituele begeleiding. Hij is erkend RING-A therapeut en geeft de jaartrainingen Quantumhealing en Regressie- en reïncarnatietherapie.

  www.quantumhealing.nu

  Verschijningsdatum2011-08-27

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-321-9
  EAN nummer
  9789089543219
  Auteur
  Hen Straver