Dodenspoor
Afbeelding van Dodenspoor
Afbeelding van Dodenspoor

Dodenspoor

Razend spannende misdaadroman over de paardenwereld. Politieman Henry Jaspers moet de moord op zijn jeugdvriend Eric Meindertsma oplossen. Zijn kennis van de paardenwereld komt hem hierbij heel goed van pas.

€ 18,95  Omschrijving

  Politieman Henry Jaspers schrikt op een ochtend vroeg wakker van de telefoon. Het is de hoofdcommissaris van politie. Hij vertelt dat een oude kennis van Henry uit de paardenwereld, Eric Meindertsma, die ochtend dood gevonden is in een paardenbox. Al is Henry gewend om bij nacht en ontij opgeroepen te worden, hier moet hij toch even van bijkomen. Hij rijdt rechtstreeks naar het complex van Meindertsma. En dan begint een lange, moeizame zoektocht naar de dader van deze schijnbaar onoplosbare moord. Henry’s kennis van deze wereld komt hem goed van pas. Al gauw komt hij erachter dat er binnen de paardenwereld sprake was van grote plannen die in het verborgene worden voorbereid. En heeft de nieuwe geheime liefde van Eric er misschien ook iets mee te maken?

  Een schijnbaar toevallige aanwijzing brengt Henry uiteindelijk op het spoor. En dan blijkt het nog erger te zijn dan het aanvankelijk leek.

  In deze spannende debuutroman toont Danny Span zich een meesterlijk verteller. Het verhaal leest als een trein en geeft een bijzonder inkijkje in de paardenwereld.

  Formaat125x200 mm
  Aantal pagina's249
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurDanny Span
  Korte levensbeschrijving

  Danny Span is opgegroeid in de dorpen Jelsum/Cornjum.

  In zijn jeugdjaren bezat de familie een aantal fokmerries, en gingen ze dus vaak naar de paardenkoers. Danny’s andere passie, voetbal, vergde eveneens veel van zijn tijd. Na een aantal omzwervingen kwam hij uiteindelijk bij zijn vader als kleine zelfstandige in de horeca terecht.

  Hij verdient, als manager van het populaire grand café De Dikke van Dale in Leeuwarden, nog steeds zijn brood in de horeca. In zijn late tienerjaren verhuisde hij naar Leeuwarden en daar woont hij met zijn vriendin en dochtertje.

  Een aantal jaren geleden is hij begonnen met schrijven.

  Verschijningsdatum2009-05-20

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-104-8
  EAN nummer
  9789089541048
  Auteur
  Danny Span