Een echte doorzetter

Een echte doorzetter

Ontroerend levensverhaal van vrouw die probeert ondanks haar handicap het beste van het leven te maken

€ 8,95  Omschrijving

  Ik vind het ZO bijzonder aan Us Dream, dat ik mij zelf kan zijn en dat ik zelf dingen kan bepalen. Zo moet het zijn in de wereld. Ik ben niet zielig, ik zit wel in een rolstoel, maar in mijn bovenkamer is alles OKEE!

  In dit boek vertelt Lydia Bouman haar verhaal. Ze is geboren met een open ruggetje en heeft in haar leven veel meegemaakt. Ze is altijd een vechter geweest en wil niet bij de pakken neerzitten. Samen met haar familie en met steun van God slaat zij zich erdoorheen. Ze woont zelfstandig, in Us Dream, een huis voor mensen met een beperking, in Leeuwarden en daar heeft ze het erg naar haar zin. Ze vertelt in haar boek wat ze leuk vindt, wat moeilijk is en hoe ze het redt.

  Haar boek zit vol humor, vol kracht en is heel ontroerend. Een bijzonder document.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's60
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurLydia Bouman
  Korte levensbeschrijvingLydia Bouman werd in 1982 in het AZG in Groningen geboren met Spina bifida, ook wel bekend als ‘open rug’. Ze mocht maar heel even bij haar moeder liggen, want amper op deze wereld moest ze al de eerste zware operatie ondergaan. Lydia woont nu in Us Dream in Leeuwarden, een kleinschalig particulier wooninitiatief voor mensen met een (ernstige) verstandelijke en/of meervoudige beperking.
  Verschijningsdatum2013-10-04

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-576-3
  EAN nummer
  9789089545763
  Auteur
  Lydia Bouman