Een geval van liefde
Afbeelding van Een geval van liefde
Afbeelding van Een geval van liefde

Een geval van liefde

Fascinerende roman over het onvermogen om verloren kansen nieuw leven in het blazen, met als gevolg spanning en verwarring.

€ 16,50  Omschrijving

  Leraar oude talen Alfred Verlaan brengt samen met zijn vrouw Nora hun vakantie door in Finland. Zij hebben een mukki (zomerhuisje) gehuurd van een Finse boer, gelegen aan de rand van een uitgestrekt Fins meer en proberen te genieten van alle rust en stilte in de natuur. Maar wat is begonnen als een onschuldige vakantie-ochtend aan een stil glanzend meer, wordt door Alfred Verlaan meer en meer verweven met de herinnering aan een kortstondige maar heftige relatie met een Duitse vrouw die hij ontmoette tijdens een symposium in Hamburg over klassieke letteren.

  Formaat125 x 200 mm
  Aantal pagina's222 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurHans Ratsma
  Korte levensbeschrijving

  Hans Ratsma is in 1938 geboren te Santpoort. Hij studeerde perswetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Ratsma werkte als redacteur bij het Haarlems Dagblad, als eindredacteur bij het Algemeen Dagblad en op de Haagse redactie van Het Parool. Vanaf 1970 werkte hij bij de Centrale Directie Voorlichting van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat in Den Haag. Als persvoorlichter/redacteur schreef hij toespraken voor ministers en staatssecretarissen. Hij vergezelde als woordvoerder de politieke top van het ministerie op staatsbezoeken binnen Europa. Hij publiceerde over reizen naar onder meer Tunesië, Thailand, Hongkong, Japan en de Verenigde Staten.
  Ratsma overleed in april 2017.

  Verschijningsdatum2009-09-09

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-120-8
  EAN nummer
  9789089541208
  Auteur
  Hans Ratsma