Een plaats voor mooie gevoelens
Afbeelding van Een plaats voor mooie gevoelens
Afbeelding van Een plaats voor mooie gevoelens

Een plaats voor mooie gevoelens

Milde satire, filosofische beschouwingen, hartenkreten gebundeld in aansprekend boek

€ 17,95  Omschrijving

  Soms kun je van die mooie intense gevoelens hebben. Bijvoorbeeld als je in de natuur bent en je beseft dat je een groots wonder aanschouwt. Of wanneer je net een contact met iemand hebt gehad dat je het gevoel gaf een stukje goddelijkheid in een mens te hebben ervaren. Of wanneer je in het voorjaar de eerste zonnestrelingen op je huid voelt. Of wanneer je naar muziek luistert die je ziel raakt.

  Han Kuik zou willen, dat er een plaats was waar deze mooie gevoelens naar toe zouden gaan om er vervolgens altijd te blijven. In dit boek bundelt hij columns, beschouwingen en gedichten die hij schreef, wanneer hij weer iets tegenkwam wat hem raakte, inspireerde of een mooi of goed gevoel gaf.
  Het is een mix van milde satire, filosofische beschouwingen, taaldingetjes, hartenkreten, psychologische inzichten, romantische bevliegingen, en een aantal haarscherpe politiek-maatschappelijke observaties.
  Een aansprekende en originele bundeling.

  Formaat 145x210x18 mm
  Aantal pagina's 195
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Han Kuik
  Biografie

  Han Kuik was in het verleden onder meer bedrijfsjournalist. Eerder verschenen publicaties zijn het boek ‘Orgaandonatie de vragen de antwoorden, interviews, Ambo’, 'De wellness agenda', Brepols, (samen met bewegingswetenschapper Janine Moeken), en artikelen, essays, en columns in diverse media. Han heeft een warme belangstelling voor psychologie, filosofie (light), gezondheid gerelateerde onderwerpen en spiritualiteit.

  Verschijningsdatum 20-02-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-034-2
  EAN nummer
  9789463650342