Eetbare Schoonheid
Afbeelding van Eetbare Schoonheid
Afbeelding van Eetbare Schoonheid
Afbeelding van Eetbare Schoonheid

Eetbare Schoonheid

Een inspirerend, rijk geïllustreerd receptenboek voor pure verzorging en gezonde voeding, waarbij intens genieten voorop staat

€ 39,95  Omschrijving

  Natuurlijke huidverzorging en Pure gerechten. Aromatische recepten voor je binnen- en buitenkant

  In het zorgvuldig samengestelde boek laten de bevlogen auteurs twee mooie onderwerpen samenkomen: schoonheid en eten. Het verzorgen en voeden van het lichaam, van binnen en van buiten met geurige, 100% natuurlijke huidverzorging (Ellen) en avontuurlijke, smakelijke en pure gerechten (Annemarie). Beiden hebben een diepe passie voor geur en smaak, wat terugkomt in de verrassende en vernieuwende recepten. Hun gezamenlijke missie bij dit boek is inspireren. Met fijne (niet te ingewikkelde) recepten, vele weetjes en tips over de kracht van aromatherapie geïllustreerd door sfeervolle foto’s. Om te laten zien dat er oneindig veel mogelijk is met pure grondstoffen uit de natuur, voor je binnen- en buitenkant.

  Aromatherapie
  Essentiële oliën worden in de schoonheidsrecepten voor de verzorging van de huid en hun unieke geurbeleving gebruikt. En in de keuken voor het verrijken van de geur- en smaakbeleving van de gerechten.

  Eetbare schoonheid_Inkijk.pdfEetbare schoonheid_Inkijk.pdf

  Formaat 210x297x20 mm
  Aantal pagina's 368
  Levertijd 1-2 dagen
  Auteur Ellen Wagenaar en Annemarie Kok
  Biografie

  Ellen Wagenaar
  Haar missie is het verspreiden van haar uitgebreide kennis over aromatherapie, en zo iedereen mee te laten genieten van de weelde van natuurlijke oliën en hydrolaten, hun unieke werking en de talloze toepassingen. Al meer dan 25 jaar is Ellen aromatherapeut en schoonheidsspecialiste, oprichter van Stichting Wellness & Aromatherapie en ze verzorgt workshops, opleidingen en cursussen. Als dé expert binnen haar vakgebied schrijft ze bovendien columns voor verschillende vakbladen en wordt zij regelmatig ingehuurd om te adviseren bij productontwikkeling van natuurlijke cosmetica.

  Annemarie Kok
  Zij doet haar achternaam eer aan. Annemarie is een ware liefhebber van koken en het bedenken van vernieuwende recepten. In haar bedrijf Ziel&Zalig werkt zij als epigenetisch therapeut en voedingsdeskundige. Ze heeft een voorliefde voor oervoeding en werkt zoveel mogelijk met ingrediënten uit de natuur. Complete voeding voor alle cellen. De natuur inspireert haar om de zaligste gerechten te maken. Daarnaast is schrijven belangrijk voor haar, ze schrijft boeken, verhalen en ontroerende gedichten, waarmee ieder hoofdstuk in dit boek begint.

  Verschijningsdatum 24-09-2017

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-967-9
  EAN nummer
  9789089549679
  Auteur
  Annemarie Kok
  co-auteur
  Ellen Wagenaar