Eindeloos
Afbeelding van Eindeloos
Afbeelding van Eindeloos

Eindeloos

Spannend boek over dertienjarig meisje dat samen met een jongetje van zeven een groot geheim ontraadselt over gebeurtenissen van tientallen jaren geleden die niemand hen heeft verteld

€ 13,95  Omschrijving

  De dertienjarige Hanna leidt een rustig leventje; na schooltijd zit ze het liefst op haar kamer te lezen, te tekenen en naar muziek te luisteren.
  Daar komt verandering in wanneer ze kennismaakt met Thijs, een jongetje van zeven dat gefascineerd is door de oude roeiboot van zijn overleden grootvader. Rond die boot hangt een groot geheim, maar niemand van zijn familie kan dat geheim onthullen.
  Af en toe praat Thijs met grote stelligheid over gebeurtenissen van tientallen jaren geleden, waarover niemand hem iets kan hebben verteld. Waardoor kan hij dat? Hoe doet hij dat? En vooral: hoe weet hij dat? Hanna voelt zich meegezogen in de zoektocht naar dat grote geheim uit het verleden. Want dat dat verleden ook iets met háár te maken heeft, wordt al heel snel duidelijk.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's150
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurHenriëtte Hemmink
  Korte levensbeschrijving

  Henriëtte (1957, Nijverdal) is een geboren verhalenverteller.
  Als kind schrijft ze schriften vol en boekt haar eerste succes als elfjarige schrijfster met een tv-optreden in Stuif es in.
  Na de Pedagogische Academie werkt ze korte tijd als docent in het onderwijs. Naast het lesgeven blijft ze schrijven en publiceert korte verhalen in Viva, Libelle, er verschijnen twee poëziebundels van haar hand en ze volgt een opleiding tot journalist.
  Wanneer ze moeder wordt maakt ze de overstap naar het fulltime schrijverschap.

  Verschijningsdatum2014-01-28

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-601-2
  EAN nummer
  9789089546012