Gebonden liefde
Afbeelding van Gebonden liefde
Afbeelding van Gebonden liefde

Gebonden liefde

Spannende roman van populaire kinderboekenschrijfster Henriëtte Hemmink over liefde, verleden en mysteriën

€ 16,50  Omschrijving

  Emma (41) vindt het moeilijk om haar ex los te laten, maar ze voelt ook opluchting om niet meer in zijn beklemmende structuur te hoeven leven. Toen bij hem de diagnose aspergersyndroom (autisme) werd gesteld, begreep ze waarom ze zich nooit met hem verbonden had gevoeld. De rust waar ze naar verlangt, blijft echter uit. Het huis waar ze een nieuw leven wil beginnen, herbergt een geheim dat zich na haar komst stukje bij beetje prijsgeeft. Emma worstelt met de vraag wat nu echt liefde is. Als Vince, een oude vriend uit het verleden, haar graag weer wil ontmoeten, lijkt alles in een vreemde stroomversnelling te raken. Een adembenemende roman, waarin de spanning heel subtiel wordt opgebouwd.

  Dertig jaar geleden publiceerde de schrijfster onder de naam Henriëtte Kan Hemmink haar eerste kinderboek. Ze heeft er nu meer dan honderd geschreven. Ze zijn gepubliceerd bij uitgeverij De Eekhoorn, Callenbach en Kluitman.
  De meeste boeken zijn bestemd voor kinderen vanaf negen tot en met twaalf jaar, waaronder verschillende populaire series zoals: Dancing Stars (vertaald in het Duits), de Sammie-serie, de Ranger-serie, Pony Friends enzovoort. Maar ook verhalen zoals Doodgewoon, Gevangen in oneindigheid en voorleesverhaaltjes.
  Gebonden liefde
  is haar eerste roman voor volwassenen.

  Meer over de schrijfster is te vinden op de website http://www.henriettehemmink.nl/

  Formaat145x210
  Aantal pagina's234
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurHenriëtte Hemmink
  Korte levensbeschrijving

  Henriëtte is een geboren verhalenverteller. Als kind schrijft ze schriften vol en boekt haar eerste succes als elfjarige schrijfster met een tv-optreden in Stuif es in. Na de Pedagogische Academie werkt ze korte tijd als docent in het onderwijs. Naast het lesgeven blijft ze schrijven en publiceert korte verhalen in Viva, Libelle, er verschijnen twee poëziebundels van haar hand en ze volgt een opleiding tot journalist.
  Wanneer ze moeder wordt maakt ze de overstap naar het fulltime schrijverschap.

  Onder de naam Henriëtte Kan Hemmink schrijft ze door de jaren heen meer dan honderd boeken voor de jonge lezer. In haar kinderboeken verwerkt ze serieuze thema's in spannende avonturen en maakt daarmee lezen toegankelijk (aantrekkelijk) voor een groot publiek. Succesvolle series zoals: Dancing Stars, Ranger, Paardenfluisteraar, Pony Friends, Sammie, IJsblinkers en spirituele jeugdboeken zoals Doodgewoon en Gevangen in Oneindigheid.
  Naast de kinderboeken schrijft ze romans, korte verhalen voor tijdschriften, journalistieke artikelen, educatieve teksten voor musea, filmscenario’s en hoorspelen.

  Verschijningsdatum2013-02-19

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-508-4
  EAN nummer
  9789089545084