Geruis
Afbeelding van Geruis
Afbeelding van Geruis

Geruis

Een mooie roman over wezenlijke levensvragen, verpakt in een spannend verhaal

€ 24,50  Omschrijving

  Op een avond, als Wim samen met zijn vrouw Anneloes bij vrienden op bezoek is, kondigt hij plotseling aan dat hij even een wandelingetje gaat maken, hij vindt het te benauwd. Al gauw blijkt, dat hij het niet alleen in die ruimte te benauwd heeft, maar dat hij zijn hele leven als beklemmend ziet. Terwijl Anneloes, enigszins treurig omdat het niet zo lekker loopt in haar huwelijk, zit te wachten tot hij terugkomt, is Wim al in zijn Maserati op weg naar Italië.

  Met een klein autootje en een nieuwe identiteit probeert Wim in Oostenrijk weer grip op zijn leven te krijgen. Nadat hij op zijn werk aan de kant is gezet, is Anneloes hem steeds meer gaan commanderen en bemoederen. En daarom is hij uit zijn verstikkende gouden kooi gevlucht. Maar wat nu? Zijn ontmoeting met Karen, die in haar eentje een bijzonder hotel voor rouwenden heeft opgezet met faciliteiten voor nabestaanden, biedt hem weer enig perspectief. Maar wat zal zij doen als ze achter zijn verhaal komt?

  Anneloes is intussen wanhopig aan het bedenken wat er gebeurd kan zijn. Een misdrijf? Een geheime liefde? Tegelijkertijd geeft haar dochter de nodige zorgen. En daar staat ze nu alleen voor.

  Een mooie roman over wezenlijke levensvragen, verpakt in een spannend verhaal.

  Geruis_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x23 mm
  Aantal pagina's 346
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Yvon de Koning
  Biografie

  Yvon de Koning werkte na haar studie Nederlands eerst als docent in het middelbaar onderwijs en later als trainer op een eigen taleninstituut. Daarna begon ze verhalen te schrijven. In 2011 verscheen haar eerste roman Je eigen stilte.

  Verschijningsdatum 19-05-2019

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-146-2
  EAN nummer
  9789463651462
  Auteur
  Yvon de Koning