Handboek past-life-therapie Suriname
Afbeelding van Handboek past-life-therapie Suriname
Afbeelding van Handboek past-life-therapie Suriname

Handboek past-life-therapie Suriname

Uitgebreid standaardwerk biedt schat aan informatie over unieke past-life-therapie en de behandeling van fysieke en psychische problemen, veelal met een oorzaak in een vorig leven

€ 49,50  Omschrijving

  Past-life-therapie of transpersoonlijke regressietherapie wordt in Suriname al ruim twintig jaar gepraktiseerd, tot grote tevredenheid van honderden cliënten. Dit boek doet daar verslag van en geeft hulpverleners, maar ook mensen met chronische lichamelijke en psychische klachten of met relatie- en functioneringsproblemen inzicht in de mogelijkheden die deze therapie biedt.
  Zoals de naam aangeeft, worden de oorzaken van die klachten en problemen niet alleen in het huidig leven, maar ook in vorige levens gezocht en gevonden. Dit maakt deze therapie uniek en biedt echte zorg op maat. Het vinden van de oorzaak, veelal traumatiserende gebeurtenissen die alsnog moeten worden verwerkt, leidt tot een traumabehandeling waarvan de positieve resultaten wetenschappelijk zijn aangetoond. Ook mensen met ‘vreemde’ niet-eigen, vaak hinderlijke energieën ervaren bevrijding daarvan in past-life-therapie, in Suriname bekend onder de afkorting PLT.

  Suriname is een mooi land. Het is nog mooier en ‘rijker’ geworden dankzij PLT.
  De verrijking blijkt uit de onderwerpen die in dit boek aan de orde komen. Behalve aan algemene traumabehandeling in geval van chronische psychische én lichamelijke gezondheidsproblemen en relatieproblemen, wordt aandacht besteed aan specifieke problemen als dementie, levensbedreigende ziekten en lepra. Ook komt winti in relatie tot PLT aan bod. De therapie is uniek, alleen al door de behandelervaring met entiteitaanhechtingen en de mogelijkheden voor behandeling van kleine kinderen en
  mensen die zelf niet in therapie kunnen komen, met de unieke methode van intermediairtherapie.
  Dit handboek biedt een schat aan informatie voor allen die de gezondheidszorg een warm hart toedragen, waaronder hulpverleners en cliënten.


  HandboekPLT._Inkijk.pdf


  Formaat 170x240x35 mm
  Aantal pagina's 535
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteurs Dr. Ronald van der Maesen en Cecilia Manichand-Potinoor
  Biografie

  Dr. Ronald van der Maesen, psycholoog, gepromoveerd op effect- en satisfactieonderzoek in reïncarnatietherapie, introduceerde in 1998 PLT in Suriname en begeleidde sindsdien als theoriedocent een zestal opleidingen tot past-life-therapeut. In 2017 is hij onderscheiden voor zijn werk in Suriname en benoemd tot officier in de Ere-Orde van de Palm.

  Cecilia Manichand is sedert zestien jaar actief als past-life-therapeute en is praktijkdocente in recente PLT-opleidingen. Ook is zij voorzitter van Stichting Palither, die onlangs haar twintigjarig bestaan vierde. Palither (https://palithersr.wixsite.com/palither) is organisator van de PLT-opleidingen en meerdere cursussen en workshops. Veel van de in dit handboek opgenomen casussen en tevredenheidsmetingen van behandelde cliënten komen uit haar praktijk.

  Verschijningsdatum 02-10-2019

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-171-4
  EAN nummer
  9789463651714
  Auteur
  Ronald van der Maesen
  Tweede auteur
  Cecilia Manichand-Potinoor