Het Denken
Afbeelding van Het Denken
Afbeelding van Het Denken

Het Denken

De aloude kennis over het lichtbewustzijn gegoten in een hedendaagse vorm, waarbij de schrijfster onder andere de vormen van de wiskundige platonische lichamen gebruikt in combinatie met de stellingen van Pythagoras

€ 26,50  Omschrijving

  Margaretha Rietveld (1962) is reiki master, spiritueel therapeut, stressconsultant, Cosmic & Flower therapeut en docent energetische communicatie. Zij heeft sinds 1996 een vergaande zoektocht afgelegd op spiritueel gebied, omdat zij heel diep van binnen voelde dat haar spirituele realiteit op de een of andere manier niet aansloot op de hedendaagse aardse realiteit.

  In 2006 kreeg zij een onverklaarbare, sterke behoefte om naar Egypte te gaan, omdat zij voelde dat daar de informatie lag die zij nodig had om verder te komen op spiritueel gebied. Door middel van haar reizen door Egypte heeft zij de aloude kennis over het lichtbewustzijn (oftewel de zintuiglijke waarnemingen) die daar is achtergelaten door de oude farao’s in een hedendaagse vorm kunnen gieten. Hiervoor heeft zij onder andere de vormen van de wiskundige platonische lichamen gebruikt in combinatie met de stellingen van Pythagoras.

  Die combinatie heeft zij in verbinding gebracht met haar eigen spirituele begrippen, waardoor zij mogelijkheden zag om de kennis van de zintuigen te kunnen belichamen.

  In Het Denken heeft zij haar vergaarde kennis en wijsheid in één boek bij elkaar gebracht. Zij deelt deze kennis door middel van lezingen, workshops en opleidingen. Zie hiervoor www.i-for-men.nl

  Formaat282x200
  Aantal pagina's178
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurMargaretha Rietveld
  Korte levensbeschrijving

  Ik ben me er altijd al bewust van geweest dat er 'iets' was of iets aan de hand was met het fenomeen communicatie. Hoe ik dat wist? Ik zou bijna zeggen gewoon... gewoon omdat ik dat altijd al zag en hoorde. Eigenlijk meer non-verbaal vanuit de stilte, dan verbaal vanuit het stemgeluid. En dat ik het zag en hoorde was voor mij een gegeven, maar hoe ik dat zag en hoorde niet. En met name dat laatste heeft me dan ook - als een soort van schaduw - mijn leven lang achtervolgd en zorgde voor onbegrip naar mijn omgeving toe en maakte ook zeker twijfels los in mijzelf. Die twijfels brachten mij uiteindelijk bij een vertwijfeling waardoor ik me steeds meer af ging vragen of ik wel normaal was.

  Door energetische opleidingen te gaan volgen, naar Egypte te gaan en uiteindelijk mijn boek te schrijven kreeg ik de juiste woorden aangereikt bij mijn manier van communiceren, waardoor ik mijn manier vanuit mijn eigen logica kon gaan benoemen. Hierdoor kon ik ook de vertwijfeling en het onbegrip met name in mezelf weer opheffen. Juist door alles op te schrijven ging ik beseffen dat ik mijn leven lang al leef en communiceer vanuit al mijn zintuigen en dat die vorm van communicatie voor veel mensen niet te bevatten is, omdat daar een andere communicatie techniek aan vast zit die door veel mensen nog niet verstaan wordt. Inmiddels weet ik dat dit komt omdat deze mensen nog geen volledig bewustzijn hebben op de werking van hun eigen zintuigen.

  Het beschrijven van de platonische lichamen is voor mijzelf een hulpmiddel geweest om de communicatie techniek van de zintuigen zichtbaar te krijgen. Deze techniek kun je zien als een (ver)nieuwe(nde) taal, daar deze taal nieuwe ideeen aan gaat reiken, waardoor er nieuwe dingen aan het licht gaan komen waar wij als mens het bestaan nog niet van weten, dus nu ook nog niet kunnen benoemen. Deze taal wordt ook wel de taal van het licht genoemd en is verbonden met het zesde zintuig: het denken. Dit denken wordt ook wel het geïndividualiseerd lichtbewustzijn, nieuwetijdsbewustzijn, Christusbewustzijn en het bewustzijn van het aquariustijdperk genoemd. Het tijdperk dat overigens verbonden is met communicatie en wat vanuit de materie al zichtbaar is gemaakt.

  Vanuit de kennis van de platonische lichamen ben ik lesmateriaal gaan schrijven voor een opleiding energetische communicatie, omdat ik voel dat ik deze kennis wil gaan uitdragen zodat de taal van het licht voor iedereen toepasbaar kan worden.

  Zie hiervoor ook www.i-for-men.nl

  Verschijningsdatum2011-05-28

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-280-9
  EAN nummer
  9789089542809
  Auteur
  Margaretha Rietveld