Het geheim van de kok
Afbeelding van Het geheim van de kok
Afbeelding van Het geheim van de kok

Het geheim van de kok

Baanbrekend boek over hoe je kunt leren je te focussen op je toekomst en je te bevrijden van het verleden

€ 21,-  Omschrijving

  Mensen leven achterstevoren. Van verleden naar toekomst. Elke situatie wordt vergeleken met ervaringen uit het verleden en op basis van die vergelijking wordt het handelen bepaald. Dat doet het onderbewustzijn, volautomatisch en buiten beeld.
  Door deze manier van handelen bepaalt het verleden de toekomst. En dat is precies verkeerd om. Niet alleen dat, het is ook onmogelijk. Je kunt helemaal niet vanuit het verleden de toekomst bereiken, want het verleden houdt je gevangen met al zijn ankers en verslavingen, waardoor je almaar weer hetzelfde cirkeltje doorloopt zonder ooit werkelijk een nieuwe toekomst te kunnen bereiken.
  Veel mensen zeggen ook dat je in het hier en nu moet leven, maar dat kan helemaal niet zolang je nog vastzit aan het verleden. Dan beleef je nooit het hier en nu, alleen maar een herhaling van het verleden.
  Wil je ooit werkelijk de toekomst bereiken, dan is er maar één manier om dat te doen: vanuit de toekomst. Door je te verbinden met een toekomst waarin je niet langer vastzit aan het verleden, schep je de opening om je daadwerkelijk te bevrijden van dat verleden. In dit boek onthult de schrijver het geheim van de kok, hoe je kunt leren je te focussen op je toekomst.

  Formaat 145x210x28 mm
  Aantal pagina's 304
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Bart Kok
  Biografie

  Bart Kok (1959), geboren op Curacao verzorgt trainingen persoonlijke ontwikkeling via zijn bedrijf Togethere BV. Bart publiceerde in 2006 een toneelstuk over Constantijn de Grote. In zijn trainingen ligt de nadruk op het mensen leren in contact komen met hun authenticiteit, met hun kind van binnen. Samen met Merijn Panhuijsen publiceerde Bart in 2005 het managementboek The Permanent Group, en in 2008 het kinderboek Apestaartje, voor jonge en oudere kinderen, de kinderen in onszelf.


  Verschijningsdatum 19-08-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-780-4
  EAN nummer
  9789089547804