Het Peruvium Project
Afbeelding van Het Peruvium Project
Afbeelding van Het Peruvium Project

Het Peruvium Project

Razend spannende en humoristische avonturenroman over de vondst van een mysterieus materiaal uit Peru dat licht geeft en hitte uitstraalt

€ 18,95  Omschrijving

  Lizzy Wallcroft doet met het team van haar ouders en haar vriend Chris Fürmann archeologische opgravingen in Peru. Op een avond doen ze een bijzondere ontdekking. Een tumi, een ceremonieel Incames, met daarin een mysterieus materiaal dat licht geeft en hitte uitstraalt. Niet wetend wat hen allemaal te wachten staat brengen ze het zogenaamde "peruvium" naar Engeland voor verder onderzoek.

  Vanaf dat moment komt hun leven in een stroomversnelling. Aan de ene kant worden ze belaagd door een machtige groepering van Amerikaanse industriëlen en militairen die het peruvium willen gebruiken voor energieopwekking, en aan de andere kant door een groep indiaanse terroristen, die niet willen dat de oude Incaschatten in verkeerde handen vallen.

  In deze razend spannende avonturenroman neemt de schrijver de lezer mee naar de meest prestigieuze plaatsen van Peru. Gedetailleerd en informatief beschrijft hij de geschiedenis van het Incarijk en hoe dit verleden nog steeds actueel is in dit boeiende Andesland. Tussendoor speelt het liefdesverhaal van het archeologenpaar. Het boek zit vol humor en pittige dialogen en houdt de spanning tot het verrassende einde toe vast.

  Formaat145 x 210 mm
  Aantal pagina's361 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurJ.F. Kielen
  Korte levensbeschrijving
  Verschijningsdatum2010-04-08

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-156-7
  EAN nummer
  9789089541567
  Auteur
  J.F. Kielen