Kinderen van deze tijd (met meditatie-cd)
Afbeelding van Kinderen van deze tijd (met meditatie-cd)
Afbeelding van Kinderen van deze tijd (met meditatie-cd)

Kinderen van deze tijd (met meditatie-cd)

Sonia sprak en schreef regelmatig over de kinderen die gedurende het Aquariustijdperk naar de aarde komen. Er zijn in Nederland al veel publicaties over dit onderwerp verschenen, maar de informatie die Sonia Bos vanuit de Akasha ontving voegt er een dimensie aan toe. Er komen momenteel drie soorten kinderen naar de aarde, elk met hun eigen doelen, achtergronden en problematiek. De diepe inzichten en de praktische handreikingen van dit boek kunnen een basis geven voor iedereen die vanuit zijn rol in het leven of vanuit zijn beroep met deze kinderen te maken heeft.

€ 19,95 € 14,95  Omschrijving

  Hun levensdoelen en uitdagingen

  Zij hebben verschillende doelstellingen om op aarde te realiseren, het tempo van hun levensfasen is verschillend en ook hun uitdagingen en valkuilen zijn over het algemeen ook niet gelijk.
  Zij vragen allemaal om een juiste begeleiding, waardoor het voor ouders, leerkrachten en hulpverleners niet meer zo vanzelfsprekend is als in voorgaande tijden. Nieuwe methoden, technieken en gedragstherapieën zijn nodig, maar zijn vaak niet voldoende.
  Gelukkig zijn via Sonia ook krachtige meditaties gegeven om op het diepste, niet bewuste niveau steun en genezing te kunnen geven. Wie er wil zijn voor Nieuwetijds- en Aquariuskinderen zal ook bereid moeten zijn om aan zijn eigen bewustwording te werken.
  De meditaties uit het boek zijn op CD toegevoegd.

  Om terug te gaan naar de webwinkel van Stichting Sofia, klik hier: http://www.aquariusacademie.nl/winkel


  Formaat
  210x150x21 mm 385 gram
  Aantal pagina's 231
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Sonia Bos
  Biografie

  Sonia Bos was een mystica die behulpzaam was bij het bekrachtigen van de Aquariusblauwdruk, de blauwdruk van het Aquariustijdperk. Gelijktijdig met de bekrachtiging van deze blauwdruk mocht zij tijdens haar lezingen en themadagen een universele leer voor de mensheid optekenen: de basismystiek voor het Aquariustijdperk (Aquariusmystiek).

  Sonia is als eerste gaan spreken over de dertien chakra’s, het dertienvoudige bewustzijn van de kosmische mens en een nieuwe visie op onze geneeskracht via onze scheppende vermogens.

  Het volledige oeuvre van Sonia is ondergebracht in Stichting Sofia/Aquarius Academie (www.aquariusacademie.nl). Momenteel wordt het oeuvre exclusief verkocht door Uitgeverij Elikser.

  Dit zijn de thema’s die o.a. worden behandeld in de Aquariusmystiek of waar de Aquariusmystiek een vernieuwende visie op heeft:
  • Oorzaken van ziekte en gedragsgerelateerde stoornissen: o.a. kanker, hart- en vaatziekten, depressie, dementie, AIDS, ME, diabetes, autisme, ADHD, diverse vormen van angsten, psychose, verstoord eetgedrag.
  • Genezing, lichtwezenheling en andere therapeutische toepassingen aangedragen door de Aquariusmystiek.
  • De kosmische mens (Aquariusmens) met zijn Dertien Chakra's en dertienvoudig bewustzijn.
  • Transformatie, Transmutatie en Creatie en het hanteren van de scheppingskracht (werken met de Universele Symbolen).
  • De werking van ons nieuwe immuunsystemen.
  • Omgaan met emoties, leven vanuit het hart.
  • Zelfacceptatie, liefde voor jezelf en acceptatie van je leven.
  • Trauma's en oertrauma's.
  • Liefde, relaties, man-vrouw verhouding in de nieuwe tijd.
  • Aquariuskinderen, puberteit en het nieuwe opvoeden..
  • Intuïtie en innerlijke leiding: meditatie, inwijding, schouwen in de Akasha, Christusbewustzijn.
  • Wat is er gaande in de wereld, de nieuwe aarde, invloed van de mens op andere levensvormen.

  Verzendkosten:
  € 2,00

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-75343-54-0
  EAN nummer
  9789075343540