Omarmen en loslaten
Afbeelding van Omarmen en loslaten
Afbeelding van Omarmen en loslaten

Omarmen en loslaten

Prachtig drieluik waarin een man, zijn vriendin en zijn moeder vanuit hun eigen perspectief hun persoonlijke zoektocht naar liefde beschrijven

€ 24,50  Omschrijving

  Liefde vraagt in allerlei relaties omarmen en loslaten. Vasthouden en vrijheid. Dat is dikwijls niet eenvoudig. We durven niet altijd open en eerlijk te zijn, we luisteren slecht en zijn teveel op onszelf gericht.
  De roman Omarmen en loslaten bestaat uit een drieluik waarin drie personages hun verhaal vertellen. Een man, zijn vriendin en zijn moeder. Elk deel van het drieluik beschrijft de persoonlijke zoektocht naar wat ten diepste door ieder wordt verlangd.
  Uiteindelijk moet elke persoon naar zichzelf leren luisteren en blijkt het leven een zoektocht die leidt naar stukjes leven die als puzzelstukjes wonderlijk wel in elkaar passen.

  Omarmenenloslaten_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210
  Aantal pagina's 495
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Willy Bakker
  Biografie

  Willy Bakker (1958) is een geboren Heerhugowaardse, haar ouders kwamen uit het Waarland en ‘t Veld. Ze werd opgeleid als kapster en haalde vervolgens diploma’s om een eigen onderneming te kunnen beginnen. Ze schreef tien jaar lang de column Elk wat Wils voor het vaktijdschrift Le Salon. Naast het schrijven exposeerde zij haar schilderijen op diverse locaties.
  Nadat haar kinderen het ouderlijk huis hadden verlaten nam zij vier jaar lang les bij een schrijfdocente. Daarna maakte ze serieus werk van het schrijven van haar debuutroman Omarmen en loslaten. Het schrijfproces heeft vier jaar geduurd. Het heeft haar geleerd om elke dag een moment stil te staan bij de dingen die ze doet. Ze gelooft in aandacht. Niet de dingen dromerig voorbij laten komen, maar bewust kijken en kiezen en dan heel hard werken. Zo heeft ze dit boek mogen schrijven.

  Verschijningsdatum 14-05-2022

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-430-2
  EAN nummer
  9789463654302
  Auteur
  Willy Bakker