Onder invloed (e-boek)
Afbeelding van Onder invloed (e-boek)
Afbeelding van Onder invloed (e-boek)

Onder invloed (e-boek)

Razend spannende roman over vrouw die verstrikt raakt in een web van intriges.

€ 12,50  Omschrijving

  Van de ene dag op de andere, zonder waarschuwing, zonder enig teken, verdwijnt haar partner Joost uit het leven van Emma en hun twee kinderen. Hij neemt niet alleen al het geld mee, maar laat ook flink wat schulden na. Emma staat dan voor de bijna onmogelijke taak om alles terug te betalen en tegelijkertijd voor haar gezin te zorgen. Haar baantje bij een klein hotel in het dorp biedt wel enig soelaas, maar bij lange na niet genoeg. En dan komt ze onder de betovering van David. Hij heeft wel een idee hoe ze haar problemen kan oplossen. Hij is slim, doortastend en uitermate aantrekkelijk. Langzaam windt hij Emma om zijn vinger en brengt haar tot ongekende acties. Zo raakt ze steeds verder verwijderd van haar eigen waarden en normen en verstrikt in een web van intriges en afhankelijkheid. Een meeslepend en razend spannend boek, dat de lezer vasthoudt tot het verrassende einde.
  Formaate-book
  Aantal pagina's475
  Levertijd0 werkdagen
  AuteurMarijke Verhoeven
  Korte levensbeschrijving

  Marijke Verhoeven (Groningen 1967) werkte in de evenementenorganisatie voordat zij in 2011 besloot fulltime te gaan schrijven. Inspiratie vindt zij vooral in haar nabije omgeving, maar ook in haar passie voor Denemarken en in haar culinaire interesses.
  Marijke verstaat de kunst om een verrassende en vernieuwende combinatie neer te zetten van spanning, liefde en romantiek.
  Ze woont met haar man en kinderen nabij Groningen.

  Verschijningsdatum2013-06-02

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-532-9
  EAN nummer
  9789089545329