Onder mijn huid (e-boek)
Afbeelding van Onder mijn huid (e-boek)
Afbeelding van Onder mijn huid (e-boek)

Onder mijn huid (e-boek)

Zorgvuldig opgebouwde spanning, soepele stijl, humor en vlotte dialogen in meesterlijke misdaadroman

€ 12,95  Omschrijving

  Zodra ik mijn hand in die van Mike legde, begreep ik dat er wat ging gebeuren. Er was een nauwelijks merkbare trilling in de atmosfeer. Heel gering, maar wel zoiets wat je vertelt dat iets of iemand voor altijd een bijzondere plaats in je leven zal innemen, of zelfs je wereld volledig op de kop gaat zetten. Een sensatie die ik toen niet direct op die manier kon beschrijven, in de overweldigende flow waarin ik meteen werd meegezogen, maar die zich razendsnel ontwikkelde na onze ontmoeting.

  Haar werk op het TT-circuit in Assen vraagt de uiterste concentratie. Zeker in de allerdrukste week van het jaar, de week van de TT. Maar Julia heeft haar hoofd niet bij haar gecompliceerde regelwerk. De aantekeningen die ze in haar hoofd maakt, is ze onmiddellijk weer vergeten, voordat ze actie heeft ondernomen. Haar gedachten worden beheerst door het verdriet om haar dochter Laura, die vreselijk wordt gepest op school en nu heeft besloten bij haar vader te gaan wonen. En door haar minnaar Mike, die een verwoestend effect heeft op haar gemoedsrust. Mike blijkt zich echter met duistere zaken bezig te houden. En zijn knappe broer Connor ontfermt zich over de mooie, onzekere en kwetsbare Julia. Dan blijkt er nog een derde speler in het spel te komen. Waarna alles volledig uit de hand loopt.

  Marijke Verhoeven bewees met haar debuutroman Onder invloed haar talent als misdaadschrijfster. Het boek is lovend ontvangen. Met Onder mijn huid laat ze zien dat ze zich verder heeft ontwikkeld. Haar soepele stijl, de humor, de vlotte dialogen en bovenal, die zorgvuldig opgebouwde spanning, maken ook dit boek zeer de moeite waard.

  Formaate-book
  Aantal pagina's403
  Levertijd0 werkdagen
  AuteurMarijke Verhoeven
  Korte levensbeschrijving

  Marijke Verhoeven (Groningen 1967) werkte in de evenementenorganisatie voordat zij in 2011 besloot fulltime te gaan schrijven. Inspiratie vindt zij vooral in haar nabije omgeving, maar ook in haar passie voor Denemarken en in haar culinaire interesses.
  Marijke verstaat de kunst om een verrassende en vernieuwende combinatie neer te zetten van spanning, liefde en romantiek.
  Ze woont met haar man en kinderen nabij Groningen.

  Verschijningsdatum2013-12-04

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-587-9
  EAN nummer
  9789089545879