Onderschat - eboek
Afbeelding van Onderschat - eboek
Afbeelding van Onderschat - eboek

Onderschat - eboek

Ingenieus opgezette, razend spannende liefdesthriller

€ 12,50  Omschrijving

  ‘Nick! Ze weten het… Ze weten van haar… Van Hannah. Ze mag niet mee. Ik wil niet dat ze meegaat. Ze kan niet mee.’
  ‘Wat-wat bedoel je?’ O, verdorie, was die man werkelijk zo langzaam van begrip?
  ‘Ze weten van haar, dat ze undercover is.’ Mijn stem ging steeds hoger.
  ‘Maar Marcia, hoe…’
  ‘Ze mag niet mee, hoor je me? Ze mag niet mee!’ Ik gilde in de telefoon. ‘Ik verbied het haar…’
  ‘Dat kan niet. Marcia… ze is al weg.’


  Het begint met opmerkingen van haar nukkige stiefdochter over haar escapades. Vervolgens wordt haar laptop gestolen. En dan ontvangt ze compromitterende foto’s van haar met haar minnaar Morten. Hiermee breekt een huiveringwekkende episode aan in Marcia’s leven. Het lijkt alsof ze nergens veilig is en alsof ze niemand meer kan vertrouwen. En als de stalker, die eerst haar man op de nek zat, nu zijn pijlen via haar op haar kinderen lijkt te richten, weet ze helemaal niet meer waar ze het zoeken moet. Het complete politiecorps probeert intussen de krankzinnige drukte vanwege Project X, waarbij duizenden zich naar Haren begeven voor een uit de hand gelopen Facebookuitnodiging, in goede banen te leiden. En dan hebben ze geen tijd om zich met Marcia bezig te houden. Maar er zijn anderen die haar huis in volstrekte verlatenheid wel weten te bereiken…

  Marijke Verhoeven, die haar talent met Onder invloed en Onder mijn huid al heeft laten zien, verrast met haar nieuwe boek opnieuw. Ingenieus opgezet, razend spannend, een verrassend einde, soepele dialogen, allemaal ingrediënten voor een onvervalste liefdesthriller.

  Formaat eboek
  Aantal pagina's 357
  Levertijd 0 werkdagen
  Auteur

  Marijke Verhoeven

  Biografie

  Marijke Verhoeven-Postma (Groningen, 1967) is opgegroeid in Haren en woont samen met haar man en kinderen in Paterswolde. Na de HAVO is ze naar de Hotelschool in Groningen gegaan. Haar inspiratie ligt in het contact met mensen. Dat leidt tot scènes en voorvallen in haar hoofd. Die blijven daar dan een tijdje sudderen en brouwen zich dan tot een verhaal. Het samenbrengen en verweven van mensenlevens in een verhaal tot een spannend plot, is een heel bijzondere uitdaging, en een intense ervaring. En hiermee volgt ze haar hart.

  Verschijningsdatum

  20-12-2014

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-725-5
  EAN nummer
  9789089547255