Onderschat
Afbeelding van Onderschat
Afbeelding van Onderschat

Onderschat

Ingenieus opgezette, razend spannende liefdesthriller

€ 22,50  Omschrijving

  ‘Nick! Ze weten het… Ze weten van haar… Van Hannah. Ze mag niet mee. Ik wil niet dat ze meegaat. Ze kan niet mee.’
  ‘Wat-wat bedoel je?’ O, verdorie, was die man werkelijk zo langzaam van begrip?
  ‘Ze weten van haar, dat ze undercover is.’ Mijn stem ging steeds hoger.
  ‘Maar Marcia, hoe…’
  ‘Ze mag niet mee, hoor je me? Ze mag niet mee!’ Ik gilde in de telefoon. ‘Ik verbied het haar…’
  ‘Dat kan niet. Marcia… ze is al weg.’

  Het begint met opmerkingen van haar nukkige stiefdochter over haar escapades. Vervolgens wordt haar laptop gestolen. En dan ontvangt ze compromitterende foto’s van haar met haar minnaar Morten. Hiermee breekt een huiveringwekkende episode aan in Marcia’s leven. Het lijkt alsof ze nergens veilig is en alsof ze niemand meer kan vertrouwen. En als de stalker, die eerst haar man op de nek zat, nu zijn pijlen via haar op haar kinderen lijkt te richten, weet ze helemaal niet meer waar ze het zoeken moet. Het complete politiecorps probeert intussen de krankzinnige drukte vanwege Project X, waarbij duizenden zich naar Haren begeven voor een uit de hand gelopen Facebookuitnodiging, in goede banen te leiden. En dan hebben ze geen tijd om zich met Marcia bezig te houden. Maar er zijn anderen die haar huis in volstrekte verlatenheid wel weten te bereiken…

  Marijke Verhoeven, die haar talent met Onder invloed en Onder mijn huid al heeft laten zien, verrast met haar nieuwe boek opnieuw. Ingenieus opgezet, razend spannend, een verrassend einde, soepele dialogen, allemaal ingrediënten voor een onvervalste liefdesthriller.

  Formaat 145x210
  Aantal pagina's 458
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Marijke Verhoeven
  Korte levensbeschrijving

  Marijke Verhoeven (Groningen 1967) werkte in de evenementenorganisatie voordat zij in 2011 besloot fulltime te gaan schrijven. Inspiratie vindt zij vooral in haar nabije omgeving, maar ook in haar passie voor Denemarken en in haar culinaire interesses.
  Marijke verstaat de kunst om een verrassende en vernieuwende combinatie neer te zetten van spanning, liefde en romantiek.
  Ze woont met haar man en kinderen nabij Groningen.

  Verschijningsdatum 2014-05-22

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-637-1
  EAN nummer
  9789089546371