Ontwaakt
Afbeelding van Ontwaakt
Afbeelding van Ontwaakt

Ontwaakt

Een herkenbare, spannende en levensechte roman over liefde en verlies

€ 22,50  Omschrijving

  Op de dag dat Josephine erachter komt dat haar man vreemdgaat en haar broer verward op de stoep staat, verandert haar leven - gelukkig getrouwd, moeder van twee dochters, wonend in een vrijstaand huis met een grote tuin - meer dan haar lief is. Met open vizier treedt Josephine de nieuwe situatie tegemoet, maar alles is anders dan ze altijd dacht…

  Dit verhaal gaat over de liefde. Eén van de meest besproken thema’s ter wereld. In dit boek is de hoofdpersoon bang om te verliezen wat ze heeft. Maar verliest ze daardoor juist niet zichzelf? Door de ander te willen begrijpen, de confrontatie aan te gaan en te zoeken naar wat hem of haar beweegt blijft de liefde stromen. Echt praten met elkaar en ondertussen jezelf blijven. En soms is dat niet genoeg en is het echt voorbij.

  Herkenbaar en spannend, levensecht, ontwapenend en met humor. Een boek dat je pas weglegt als je weet hoe het afloopt.

  Ontwaakt_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 275
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Charlotte Veldhuizen
  Biografie

  Charlotte Veldhuizen (1971) werkt fulltime als secretaresse bij Stater in Amersfoort. Samen met haar dochter en zoon woont ze in Zeist. In haar vrije tijd leest ze graag boeken maar haar werkelijke passie is schrijven. Met haar roman Ontwaakt maakt ze haar debuut als schrijfster.

  Verschijningsdatum 26-06-2022

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-449-4
  EAN nummer
  9789463654494
  Auteur
  Charlotte Veldhuizen