Parels in de Hel
Afbeelding van Parels in de Hel
Afbeelding van Parels in de Hel
Afbeelding van Parels in de Hel

Parels in de Hel

Dit boek maakt duidelijk waarom ‘zielepijn’ in ons eentje niet te dragen is, laat staan te genezen

€ 18,95  Omschrijving

  Parels in de Hel is het vervolg op Het Elfde Licht (2010) en opent nieuwe wegen die leiden naar de verlossing van onze diepste zielepijn. Ondanks al onze pogingen om in ons eentje al onze emotionele pijnen op te lossen, ervaren veel mensen nog steeds een diepe terugkerende, vaak onverklaarbare pijn.

  Dit boek maakt duidelijk waarom deze ‘zielepijn’ in ons eentje niet te dragen is, laat staan te genezen, hoezeer we ook allemaal ons best doen en gedaan hebben. De pijn van de ziel is enorm omdat we nog steeds gevangen zitten in duale gedachtegangen dat er een goed en fout bestaat, een schuld en een onschuld, et cetera. Het diepe verlangen om de dualiteit te ontstijgen, kennen we allen.
  Alleen samen zijn we in staat om deze velden, waarin de dualiteit nog is, te betreden en dan het wonder te kunnen ervaren dat de dualiteit haast als vanzelf wordt opgeheven. Ik ben verlost.

  Wij zijn bijzonder verheugd en diep geraakt door deze gechannelde informatie omdat gouden sleutels worden aangereikt om eindelijk eindelijk onze zielen te verlossen van het diepe lijden dat de dualiteit heeft veroorzaakt.
  We mogen de hemel op aarde gaan scheppen doordat we het besef gaan dragen dat alles maar dan ook alles onze Onvoorwaardelijke Liefde waard is. Alles is goed, alles is God. Er is niets wat God niet is.

  Ontschuldig uzelf, ontschuldig u allen, durf te verkeren in de velden die u het kwaad noemt om zo collectief te gaan ervaren dat er nooit iets verkeerd was aan u, wie of wat dan ook.

  Het tijdperk van de duale schepping is voorbij en u mag zich gaan verenigen met dat wat u waarlijk bent, door tezamen in elke ervaring te durven zijn.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's250
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurMarijke Vonk
  Korte levensbeschrijving

  Marijke Vonk is in 1954 geboren, getrouwd en moeder van twee zonen. Marijke schildert, schrijft en werkt al vele jaren als helderziend sociotherapeute in haar praktijk in Nijmegen. Als zodanig geeft zij individuele consulten. Zij werkt al meer dan dertig jaar met groepen.

  www.vonkverbeeld.com

  Tweede auteurHuib de Haas van Dorsser
  Biografie 2e auteur

  Huib de Haas van Dorsser is in 1950 geboren en is vader van twee zonen. Huib schrijft, is psycholoog en haptonoom en werkt al bijna twintig jaar als eerstelijnspsycholoog in zijn praktijk in Nijmegen. Eerder is hij zeven jaar verbonden geweest aan een nieuwetijdsgezondheidscentrum in Tilburg.

  Verschijningsdatum2011-11-11

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-344-8
  EAN nummer
  9789089543448
  Auteur
  Marijke Vonk
  Tweede auteur
  Huib de Haas van Dorsser