Raymond Lodge, soldaat van het licht
Afbeelding van Raymond Lodge, soldaat van het licht
Afbeelding van Raymond Lodge, soldaat van het licht

Raymond Lodge, soldaat van het licht

Sylvia Lucia vertelt over de overeenkomst tussen de wereld die ze tijdens haar uittredingen zag en de werkelijke plaats waar haar tweelingziel Raymond Lodge begraven is.

€ 19,95  Omschrijving

  "Het meest uitzonderlijke van mijn zoektocht naar Raymond, naar zijn geschiedenis en zijn graf, was dat Sylvia alles had gezien in de uittredingen en dit zonder één maal ter plaatse de omgeving te hebben aanschouwd. Alle elementen kwamen volledig overeen met de militaire toestand, voor mij zeer uitzonderlijk."

  Frans Descamps, vice-voorzitter van The Western Front Association uit België

  In dit autobiografische boek, dat een serie van drie boeken over de sferen afsluit, vertelt Sylvia Lucia opnieuw over de astrale gedaante die ze al sinds haar geboorte naast haar bed zag zitten. Een beetje leunend met zijn elleboog op de armleuning van de stoel, zijn lange benen over elkaar geslagen en met zijn wijsvinger strelend over zijn sikje, vertelde hij haar dat hij in Engeland had geleefd en wetenschapper was geweest. Hij sprak zijn naam voor haar uit: 'Oliver Joseph Lodge'. Ook nam ze de zoon van Sir Oliver Lodge waar, Raymond Lodge, die haar regelmatig Lily noemde en omgekomen is tijdens de Eerste Wereldoorlog in Ieper, België. Tijdens haar uittredingen liet Raymond Lodge haar de plaats zien waar hij gestorven is, maar ook liet hij haar zijn ‘eerste begraafplaats’, zien, voor zijn lichaam in 1920 werd herbegraven op het militaire kerkhof, Birr Cross Road. Met behulp van Frans Descamps werd een onderzoek ingesteld om de informatie die zij via haar uittredingen had ontvangen, te controleren.

  In 'Raymond Lodge, soldaat van het licht' beschrijft ze onderwerpen als reïncarnatie en tweelingzielen op een bijzonder natuurlijke manier en in een begrijpelijke taal, zodat het leest als een roman. Ze vertelt over de prachtige tuinen in de derde dimensie, over de schitterende kleuren en de lichte gebouwen. Maar ook schrijft ze over de moeilijke taken tijdens haar uittredingen waarbij ze mensen vanuit de eerste en tweede dimensie bijstaat om door te kunnen gaan naar het licht.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's319
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurSylvia Lucia
  Korte levensbeschrijvingSylvia Lucia is zich al vanaf haar prille jeugd bewust van een leven in een andere dimensie. Zij zag als kind haar begeleider Jezaibel die haar soms meenam op zijn reizen door de sferen. Het was een soort van opleiding zodat zij op latere leeftijd tijdens uittredingen met haar zielengroep zelfstandig taken op zich kon nemen, zoals stervenden begeleiden met hun overgang of mensen in de astrale dimensies die zich verward voelen rustig te begeleiden en over te dragen aan het licht.
  Ook vertelden haar begeleiders haar dat er een aardse taak op haar wachtte zodra zij daar sterk genoeg voor was. Enige tijd geleden werd haar dan ook een baan aangeboden als post mortale verzorgster waarbij zij overledenen kan bijstaan in hun verwarring, nadat ze met hun geest het lichaam hebben verlaten en draagt zij hen over aan de verlichte begeleiders en familieleden die op hen wachten.
  Verschijningsdatum2012-01-01

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-350-9
  EAN nummer
  9789089543509
  Auteur
  Sylvia Lucia