Regenbogen en sterrenlicht
Afbeelding van Regenbogen en sterrenlicht
Afbeelding van Regenbogen en sterrenlicht

Regenbogen en sterrenlicht

De ziekte kanker leerde de schrijfster genezing te zoeken op fysiek, emotioneel, psychisch en spiritueel niveau. Langs bijzondere wegen en door speciale ontmoetingen beleefde ze een belangrijke periode in haar leven

€ 16,50  Omschrijving

  Een oppervlakkig lezer zou kunnen denken dat dit boek gaat over kanker.
  In datzelfde moment wist ze ook dat de kanker niet voor niets op haar pad was gekomen, maar haar zou helpen om te ontdekken wie zij wezenlijk was.
  Hoewel haar leven voor een buitenstaander door haar ziekte misschien een troosteloze aangelegenheid leek, voerde haar proces haar door intuïtie, dromen en ogenschijnlijk toeval langs bijzondere wegen en speciale ontmoetingen en beleefde ze een belangrijke periode in haar leven.
  Ze nam zelf verantwoordelijkheid voor haar gezondheid, en zocht genezing op fysiek, emotioneel, psychisch en spiritueel niveau.

  Ook wil ze de lezer vragen te kijken naar hoe het licht op aarde uiteenvalt in alle kleuren van de regenboog, en hoe de ziekte kanker al die kleuren op haar weg bracht.
  Ze is gaan weven met die kleuren, omdat ze terug wilde naar het zuivere licht.
  Niet zomaar Licht.
  Onsterfelijk Licht.

  Formaat125 x 200 mm
  Aantal pagina's192 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurFoekje Meijer-Linstra
  Korte levensbeschrijving

  Foekje Meijer-Linstra (1956) werd geboren in Leeuwarden. Daar groeide zij op en ging er naar de lagere en middelbare school.
  Na het behalen van het Atheneum-diploma kwam zij terecht in de bankwereld, waar ze een groot aantal jaren met veel plezier heeft gewerkt. Ze trouwde met Wop Jan en verhuisde na een aantal jaren naar Hurdegaryp.
  Spiritueel ontwikkelde ze zich door het lezen van boeken en het volgen van workshops en cursussen.
  Toen ze in 1997 borstkanker kreeg, was dit een keerpunt in haar leven. Haar gezondheid liet veel te wensen over en ze besloot de bankwereld vaarwel te zeggen. Ze volgde een 4-jarige opleiding voor Emotioneel Spiritueel Hulpverlener en verdiepte zich in het thema 'zelfgenezing'.
  Ze schreef ruim 5 jaar een column voor het maandblad ParaVisie over haar leven na kanker.
  Momenteel werkt ze voor een sociaal maatschappelijke hulplijn en is ze bestuurslid van de Stichting Gezondzijn en Welbevinden.

  Verschijningsdatum2008-10-16

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-054-6
  EAN nummer
  9789089540546
  Auteur
  Foekje Meijer-Linstra