Tante Grietje gaat trouwen
Afbeelding van Tante Grietje gaat trouwen
Afbeelding van Tante Grietje gaat trouwen

Tante Grietje gaat trouwen

Anna wordt samen met de hele klas uitgenodigd voor de bruiloft van tante Grietje en professor Onne en belandt tot haar schrik dan in een ruimtevaartuig

€ 13,95  Omschrijving

  Anna woont bij haar oma Hanna. Haar oma is al heel oud. Ze is bijna 86 jaar. Soms is oma ziek. Dan verzorgt Anna haar heel goed. Bas en Sietse zijn twee broers. Bas is een goede vriend van Anna en Sietse is vooral een onruststoker en problemenmaker.

  Anna wordt met haar hele klas uitgenodigd om naar de bruiloft van professor Onne en tante Grietje te gaan. Iedereen is uitgelaten en blij. Op het kasteel van de koning en koningin wacht de kinderen een enorme verrassing. Want daar is Wubbo Ockels, de eerste Nederlandse ruimtevaarder, met een prachtig nieuw ruimtevaartuig. Maar dan gebeurt er een ramp: het ruimtevaartuig zet opeens koers naar Mars. Ze zitten in de val! En dan moet er een toversteen aan te pas komen om alles weer in orde te maken.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's136
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurEnno Bruinsma
  Korte levensbeschrijving

  Enno Bruinsma lijkt een beetje op een kabouter. Daarom schrijft hij misschien wel sprookjes en andere verhalen. Hij woont in Bolsward op de burgemeester Praamsmalaan. Hij is geen burgemeester, maar wel Statenlid in Friesland. Maar dat is niets bijzonders, vindt hij zelf.
  Hij is lang onderwijzer geweest in Boazum, vlak bij Sneek in Friesland.

  Heel veel kinderen uit Friesland hebben hele mooie tekeningen gemaakt in zijn boekjes.

  Verschijningsdatum2014-04-01

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-614-2
  EAN nummer
  9789089546142