Tranen als een regenboog
Afbeelding van Tranen als een regenboog
Afbeelding van Tranen als een regenboog

Tranen als een regenboog

Ondernemende en energieke vrouw besluit na hartinfarct haar hart te volgen en naar Canada te reizen. Daar blikt zij terug op haar leven

€ 19,95  Omschrijving

  Als Jantje Barnsteen bijkomt na een hartinfarct is zij meer dan ooit bewust van de tijdelijkheid van haar leven en neemt zij definitief het besluit om haar hart te gaan volgen.

  Tijdens twee reizen, waarvan een door de Rocky Mountains in Canada en een door het Zweedse Lapland, blikt zij terug op haar leven en haar bewustwordingsproces.

  In soms haast poëtisch dan weer humoristisch en helder taalgebruik beschrijft zij hoe de reis van haar ziel haar door diepe schaduwen heen, naar het licht leidt en in contact brengt met andere dimensies waardoor voor haar onomstotelijk vaststaat dat de ware identiteit van de mens zijn eeuwigdurende ziel en het goddelijke licht is.

  Formaat145 x 210 mm
  Aantal pagina's376 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurMarianne Kammerer
  Korte levensbeschrijving

  Marianne Kammerer werd in 1954 in Nederland geboren. Sinds 2009 woont en werkt zij in Zweden als schrijfster, kunstenaar, psychosynthese- en reïncarnatietherapeut. ‘Tranen als een regenboog’, is haar eerste boek.

  Verschijningsdatum2010-12-14

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-269-4
  EAN nummer
  9789089542694
  Auteur
  Marianne Kammerer