Verliefd - verlaten
Afbeelding van Verliefd - verlaten
Afbeelding van Verliefd - verlaten

Verliefd - verlaten

Een bijzonder verhaal over liefde en loslaten, met kinderen als hoofdpersonen, maar geschikt voor alle leeftijden

€ 16,50  Omschrijving

  Elke dag na schooltijd fietst Fien door zijn straat. Maar niemand mag het weten. Haar maag trekt samen als ze zijn huis ziet. Van pijn, omdat ze Sam zo mist. Op een dag dwarrelen er donsveertjes voor haar voeten neer, vanaf de kerktoren. Een huivering glijdt langs haar rug. Dit kan helemaal niet! Ze lijken uit het niets te komen. Is het misschien een bericht van Sam?
  Het blijft niet bij deze ene gebeurtenis. Steeds vaker lijkt het wel, alsof Sam haar antwoord geeft of een teken stuurt. Fien raakt er erg van in de war. Dat wordt nog erger als Tom, een hele leuke jongen uit de derde, aandacht aan haar gaat besteden. Hij wil zelfs met haar zeilen. Maar als Fien aan een boot denkt, dan denkt ze aan Sam. Samen met hem ging ze vaak naar het eiland waar de opa van Sam een atelier heeft. Op een dag gaat ze er toch met Tom kijken. En dan doen ze een verbijsterende ontdekking.

  Een bijzonder verhaal over liefhebben en loslaten.

  Meer over de schrijfster is te vinden op de website http://www.henriettehemmink.nl/

  Formaat145x210
  Aantal pagina's264
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurHenriëtte Hemmink
  Korte levensbeschrijving

  Henriëtte Hemmink is geboren in Nijverdal (1957). Ze is een geboren verhalenverteller. Als kind schrijft ze schriften vol en boekt haar eerste succes als elfjarige schrijfster met een tv-optreden in Stuif es in. Na de Pedagogische Academie werkt ze korte tijd als docent in het onderwijs. Naast het lesgeven blijft ze schrijven en publiceert korte verhalen in Viva, Libelle, er verschijnen twee poëziebundels van haar hand en ze volgt een opleiding tot journalist.
  Wanneer ze moeder wordt maakt ze de overstap naar het fulltime schrijverschap.
  Onder de naam Henriëtte Kan Hemmink schrijft ze door de jaren heen meer dan honderd boeken voor de jonge lezer. In haar kinderboeken verwerkt ze serieuze thema's in spannende avonturen en maakt daarmee lezen toegankelijk (aantrekkelijk) voor een groot publiek. Succesvolle series zoals: Dancing Stars, Ranger, Paardenfluisteraar, Pony Friends, Sammie, IJsblinkers en spirituele jeugdboeken zoals Doodgewoon en Gevangen in Oneindigheid. Naast de kinderboeken schrijft ze romans, korte verhalen voor tijdschriften, journalistieke artikelen, educatieve teksten voor musea, filmscenario’s en hoorspelen.

  Eerder in 2013 verscheen bij Uitgeverij Elikser de roman (voor volwassenen) Gebonden liefde

  Verschijningsdatum2013-06-25

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-548-0
  EAN nummer
  9789089545480