Vleugels in het gras
Afbeelding van Vleugels in het gras
Afbeelding van Vleugels in het gras

Vleugels in het gras

Spannende roman over mysterieuze intrige en ondoorgrondelijke Schotse landheer

€ 16,50  Omschrijving

  Julia heeft een fles in zee gevonden met daarin een boodschap van een jong meisje. Als ze tijdens haar vakantie in Schotland kennis wil maken, blijkt zich een grote tragedie te hebben afgespeeld: het meisje, Cathy, en haar moeder zijn om het leven gekomen. Julia leert Amy kennen, het zusje van Cathy. Hun vader, William, wil dat Julia een boek over Cathy schrijft, omdat ze zo bijzonder was. Het is moeilijk om nee tegen hem te zeggen. Hij heeft iets dwingends, iets onweerstaanbaars. Maar ook iets duisters. Julia ontrafelt beetje bij beetje de waarheid achter het mysterie van de Schotse landheer.

  Henriëtte Hemmink bouwde met haar meer dan honderd kinderboeken een enthousiaste en trouwe lezersgroep op. Met haar eerste boek voor volwassenen, Gebonden liefde, wist ze ook voor volwassenen de juiste snaar te raken.
  Met dit tweede boek laat ze zien, dat ze de kunst van het schrijven van een psychologische thriller beheerst.

  Meer over de schrijfster is te vinden op haar website: http://www.henriettehemmink.nl/

  Formaat145x210
  Aantal pagina's222
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurHenriëtte Hemmink
  Korte levensbeschrijving

  Henriëtte Hemmink (1957, Nijverdal)
  Henriëtte is een geboren verhalenverteller. Als kind schrijft ze schriften vol en boekt haar eerste succes als elfjarige schrijfster met een tv-optreden in Stuif es in. Na de Pedagogische Academie werkt ze korte tijd als docent in het onderwijs. Naast het lesgeven blijft ze schrijven en publiceert korte verhalen in Viva, Libelle, er verschijnen twee poëziebundels van haar hand en ze volgt een opleiding tot journalist.
  Wanneer ze moeder wordt maakt ze de overstap naar het fulltime schrijverschap.

  Onder de naam Henriëtte Kan Hemmink schrijft ze door de jaren heen meer dan honderd boeken voor de jonge lezer. In haar kinderboeken verwerkt ze serieuze thema's in spannende avonturen en maakt daarmee lezen toegankelijk (aantrekkelijk) voor een groot publiek. Succesvolle series zoals: Dancing Stars, Ranger, Paardenfluisteraar, Pony Friends, Sammie, IJsblinkers en spirituele jeugdboeken zoals Doodgewoon en Gevangen in Oneindigheid.
  Naast de kinderboeken schrijft ze romans, korte verhalen voor tijdschriften, journalistieke artikelen, educatieve teksten voor musea, filmscenario’s en hoorspelen. Eerder in 2013 verscheen bij Uitgeverij Elikser de roman (voor volwassenen) Gebonden liefde.

  Verschijningsdatum2013-10-10

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-575-6
  EAN nummer
  9789089545756