Waslijnen in de lucht | Kwaadaardig nieuws
Afbeelding van Waslijnen in de lucht | Kwaadaardig nieuws
Afbeelding van Waslijnen in de lucht | Kwaadaardig nieuws

Waslijnen in de lucht | Kwaadaardig nieuws

Bijzonder verhaal, op originele en aansprekende wijze verteld, over enerverende tijd, waarin de schrijfster kanker kreeg en dat moest zien te verwerken.

€ 15,50  Omschrijving

  Ik schuif door naar de verste stoel, zodat Mascotte naast me kan zitten. Mijn ogen turen gefixeerd naar het dossier waarop mijn naam staat getypt. Mijn strafblad wordt opengeslagen. De kaft is zachtroze van kleur. De oncoloog kijkt me ernstig doordringend aan en wazig staar ik terug. Ik bedenk dat hij dit moment waarschijnlijk vaak heeft geoefend voor de spiegel thuis. Hij haalt diep adem zodat hij heel veel informatie in één teug kan vertellen. Ik hoor hem met een officiële toon in zijn stem vertellen dat hij geen goed nieuws voor me heeft. Hij eindigt de zin met het woord ‘helaas'.

  In dit boek vertelt Marita Waterlander hoe haar leven compleet veranderde toen ze de diagnose kanker kreeg. Gesteund door haar trouwe vriendinnen en vol zorg over haar dochters zet zij stappen die al heel veel vrouwen voor haar hebben moeten zetten. Ze beschrijft haar wederwaardigheden op originele en aansprekende wijze, vol humor. Een bijzonder verhaal, over een enerverende tijd.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's160
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurMarita Waterlander
  Korte levensbeschrijving

  Marita Waterlander groeide op in een klein dorp net aan de Afsluitdijk, samen met haar moeder, broer en de hond. Ze is inmiddels 39 jaar en werkt met veel plezier als begeleidster.
  Haar huisje staat in het pittoreske dorpje Midlum, vlak aan de havenstad Harlingen, waar ze samen met haar twee dochters woont.
  Als kind was ze altijd en overal onderweg met haar dagboeken, schrijven was een uitlaatklep voor emoties. Ze schreef verhalen op FB over haar kinderen, haarzelf met een hoop zelfspot en ook haar belevenissen met vrienden deelde ze regelmatig via social media.
  Toen er kwaadaardig nieuws bij haar binnenkwam, is ze gaan schrijven voor Harlingen Boeit. Dit alles heeft erin geresulteerd dat haar boek nu is verschenen.

  Begin januari 2015 overleed ze op 40-jarige leeftijd.

  Verschijningsdatum2014-05-10 00:00:00

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-634-0
  EAN nummer
  9789089546340