Wie is Catharina
Afbeelding van Wie is Catharina
Afbeelding van Wie is Catharina

Wie is Catharina

Spannend jeugdboek over twee vriendinnen die een afsprakenbureau oprichten en een geheimzinnig verhaal dat op de achtergrond speelt.

€ 14,95  Omschrijving

  Vanuit haar raam ziet Marleen af en toe in de verte het silhouet van een man op de begraafplaats. Wat doet hij daar? Het maakt haar een beetje bang, maar het fascineert haar ook. Ze vergeet het echter snel weer, omdat ze samen met haar vriendin Elske een liefdesplan maakt. Een afsprakenbureau voor kinderen van groep acht! En zelf hebben ze dan eerste keus. Ze hangen posters op en maken een nieuw mailadres aan. Als er een hele leuke jongen reageert, stuurt Marleen zijn mail door naar haar eigen mailadres. Want ze weet dat Elske hem vast ook leuk vindt. En dan gebeuren er rare dingen. De man op het kerkhof, die steeds weer verschijnt en verdwijnt, blijkt steeds voor een graf met de naam Simon te staan. En deze Simon heeft veel met het leven van Marleen te maken. Haar ervaringen zijn de herhaling van een oud verhaal.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's195
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurHenriëtte Hemmink
  Korte levensbeschrijving

  Henriëtte Hemmink is een succesvol kinderboekenschrijfster. Haar boeken zijn al jarenlang heel populair, omdat ze zo’n aansprekende stijl heeft en over zulke herkenbare dingen schrijft.

  Verschijningsdatum2014-05-05

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-629-6
  EAN nummer
  9789089546296