Wiegen in de wind
Afbeelding van Wiegen in de wind
Afbeelding van Wiegen in de wind

Wiegen in de wind

Poëtische reis richting Zomerland

€ 14,50  Omschrijving

  Ik ben binnen de Bron
  en de Bron is in mij
  Alles wat nodig is om te zijn is aanwezig
  Hieruit kan ik veel wijsheid proeven
  en heb ik alle zicht
  op groei in evenwicht

  Fonny Marinus vertelt in dit boek over haar reis richting Zomerland. Onderweg lichtte de lucht op en de kleuren kleurden mooier. Vanuit die rijkdom tekende zij de beelden in deze bundel en vond er woorden bij. Ze ontdekte dat moeder aarde, die haar mee op reis nam, zoveel te bieden heeft. Heel het oppervlak zindert van leven en ook binnenin schittert het van levende aanwezigheid. Wat zij ontdekte over deze kleurrijke bol vol met wonderen, wil ze graag met haar lezers delen.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's69
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurFonny Marinus
  Korte levensbeschrijving

  Fonny Marinus is geboren in Siegerswoude, maar verhuisde op haar vierde jaar met haar ouders naar het nabijgelegen De Wilp.
  Doordat haar ouders allebei erg creatief waren en o.a schilderden en tekenden, leefde datgene ook in haar, en schreef ze bv gedichten rond haar 15e jaar. Ook boeide archeologie haar enorm, vooral de geschiedenis van het oude Egypte. Ze zat toen op de M.A.V.O, en daarna begon ze aan de kappersopleiding. Maar hierin kon ze niet goed haar draai vinden, en na verschillende baantjes wist ze wel dat ze heel graag wilde trouwen en moeder worden, waar ze in de volgende jaren met hart en ziel van genoot. En haar gezin kwam op de eerste plaats.
  Toen haar drie zonen hun eigen leven gingen creëren, kwam Fonny op een gegeven moment op een punt, waarop ze als het ware wakker werd in een geheel nieuwe wereld. Ook kwam haar liefde voor tekenen en schrijven terug, die altijd wel was gebleven, maar die nu in een nieuw licht kwam te staan. Ze ontdekte zo veel meer dan wat er op school geleerd wordt, door religie en de maatschappij. Een ruimere werkelijkheid en betekenis van heel het leven. Datgene wat ze tekende was voor haar een uiting van wat er in haar groeide en de tekst kwam daar als omlijsting omheen.
  Momenteel maakt zij tekeningen in een samenspel van pastel en kleurpotlood.

  Verschijningsdatum2012-01-01

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-359-2
  EAN nummer
  9789089543592
  Auteur
  Fonny Marinus