Zielsverbinding Eerste deel
Afbeelding van Zielsverbinding Eerste deel
Afbeelding van Zielsverbinding Eerste deel

Zielsverbinding Eerste deel

Isabella Sophia beschrijft in dit boek haar lange, moeizame weg om de essentie van haar werkelijke, diepste zelf terug te vinden. Al klimmend en worstelend ontdekte ze een soort universele strijd, die menigeen zal herkennen. Zij vond een weg terug naar de eenheid en ontdekte dat je altijd afgescheiden zult zijn van de ander, als je vervreemd bent van jezelf

€ 22,95  Omschrijving

  Lang heb ik me verborgen gehouden voor de wereld om mij heen, maar doen we dat niet allemaal? We laten glimpen zien van wie we werkelijk zijn, maar de wereld daarbinnen, onze werkelijke gedachten en gevoelens, blijven verborgen. In dit boek maak ik jou deelgenoot van mijn reis, omdat ik tijdens mijn reis heb geleerd dat juist het delen van mijn werkelijke, diepste zelf het belangrijkste handvat is voor het begrijpen van wie en wat ik ben, als mens.

  Dat schrijft Isabella Sophia in het voorwoord van haar boek over haar lange weg terug naar huis. Het gaat over verhoudingen en het doorbreken van oeroude patronen, over liefde en loslaten, afgescheiden zijn en verbinden. Vanuit de angst om niet goed genoeg te zijn, afgewezen te worden, ging zij op zoek naar haar diepste zelf. Al klimmend en worstelend ontdekte ze een soort universele strijd, die menigeen zal herkennen. Zij vond een weg terug naar de eenheid en ontdekte dat je altijd afgescheiden zult zijn van de ander, als je vervreemd bent van jezelf. De inzichten en wijsheden die in dit boek worden belicht zijn zonder pretentie gebracht, op een uiterst plezierige en toegankelijke manier. Ze zijn heel eenvoudig toe te passen, met opmerkelijk resultaat. Een vluchtheuvel in de woelige stromen van deze tumultueuze tijden.

  Formaat140x210
  Aantal pagina's406
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurIsabella Sophia
  Korte levensbeschrijving

  Isabella Sophia (1958) begon haar carrière in de reguliere gezondheidszorg en zocht vervolgens verdieping in andere vormen van geneeswijzen. Zij is docent/trainer en mede-oprichter/directeur van Ananta Opleidingen (www.ananta.nl). Ananta Opleidingen is een breed georiënteerd opleidingsinstituut dat kort- en langdurende opleidings-trajecten biedt gericht op bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Daarnaast heeft zij ruim 15 jaar een succesvolle praktijk als coach en therapeut. Haar wortels liggen in het sjamanisme en zij is door verschillende sjamanen opgeleid, onder andere in de Siberische en Peruaanse tradities. Sjamaan zijn betekent voor Isabella: een gids zijn op het pad dat leidt naar de eigen essentie. Door het pad zelf te bewandelen en zich daar steeds verder in te verdiepen en te bekwamen kan zij ook anderen uitnodigen om de weg naar de eigen essentie en autonomie terug te vinden.

  www.isabellasophia.nl

  Verschijningsdatum2012-06-08

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-444-5
  EAN nummer
  9789089544445