Zielsverbinding | Tweede deel: op weg naar licht
Afbeelding van Zielsverbinding | Tweede deel: op weg naar licht
Afbeelding van Zielsverbinding | Tweede deel: op weg naar licht

Zielsverbinding | Tweede deel: op weg naar licht

In dit boek beschrijft Isabella Sophia de wonderbaarlijke weg die ze heeft mogen gaan op zoek naar de schaduwdelen in zichzelf

€ 22,95  Omschrijving

  Het is onze essentie die in ons wacht om verlost te worden, tegelijkertijd verlangend en angstig, verwrongen geraakt en boos. Deze essentie creëert onze werkelijkheid vanuit deze verwrongen staat en spiegelt ons zo in het leven terug wat binnenin verborgen blijft. In plaats van ons naar boven te richten naar het licht buiten onszelf, is de uitdaging juist om naar binnen te reizen, naar deze verborgen lagen in onszelf. Maar dan dienen we wel bereid te zijn om de waarheid te zien over onszelf, want waarheid brengt licht in het donker. Dat betekent ook de moed vinden om deze verwrongen delen in onszelf te omarmen, zodat ze verlost kunnen worden. Want iedere keer als we een deel in onszelf van het donker naar het licht hebben gebracht, worden we lichter, in feite is dat een weg naar verlichting zoals ik die zelf heb mogen gaan.

  In dit tweede deel van Zielsverbinding beschrijft Isabella Sophia de wonderbaarlijke weg die ze heeft mogen gaan op zoek naar de schaduwdelen in zichzelf. Het vergt moed, openheid en kwetsbaarheid om zo naar die diepste delen op zoek te gaan. Ze heeft zichzelf daarbij zeker niet gespaard en komt tot prachtige ontdekkingen. Een warm en openhartig boek als leidraad naar een leven in liefde.

  Formaat

  145x210 mm

  Aantal pagina's 378
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur

  Isabella Sophia

  Biografie

  Isabella Sophia (1958) begon haar carrière in de reguliere gezondheidszorg en zocht vervolgens verdieping in andere vormen van geneeswijzen. Zij is docent/trainer en mede-oprichter/directeur van Ananta Opleidingen (www.ananta.nl). Ananta Opleidingen is een breed georiënteerd opleidingsinstituut dat kort- en langdurende opleidings-trajecten biedt gericht op bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Daarnaast heeft zij ruim 15 jaar een succesvolle praktijk als coach en therapeut. Haar wortels liggen in het sjamanisme en zij is door verschillende sjamanen opgeleid, onder andere in de Siberische en Peruaanse tradities. Sjamaan zijn betekent voor Isabella: een gids zijn op het pad dat leidt naar de eigen essentie. Door het pad zelf te bewandelen en zich daar steeds verder in te verdiepen en te bekwamen kan zij ook anderen uitnodigen om de weg naar de eigen essentie en autonomie terug te vinden.

  www.isabellasophia.nl

  Verschijningsdatum

  27-08-2014

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-666-1
  EAN nummer
  9789089546661