Elikser

Bezieling in boeken

Elikser is een drankje van geheime samenstelling, dat bij ons op het dagelijks menu staat en ons helpt bij ons werk. Het zorgt voor inspiratie en levenslust. Eén van de onmisbare ingrediënten van Elikser is aandacht. Aandacht voor de klant, aandacht voor u als schrijver, aandacht voor uw manuscript in al dan niet voltooide vorm, aandacht voor uw boek.

Wie


De uitgeefster.

Al heel jong wist ik dat mijn bestemming met lezen en met schrijven te maken heeft en dat is precies waar ik mijn dagen mee vul in dit lichte en zonnegele pandje aan de Ossekop in Leeuwarden. Na jarenlange ervaring in zowel de journalistiek als de uitgeverij ben ik in de zomer van 2007 een eigen uitgeverij begonnen, Elikser. Hierin kan ik kennis uit de journalistiek en de uitgeefwereld combineren om boeken aan de man te brengen en schrijvers te begeleiden naar uitgave van hun boek, al dan niet voor een breed publiek.
Lees meer

Wat


Boeken.

Onze collectie boeken is zeer gevarieerd en breidt zich steeds verder uit, U vindt bij ons o.a. (spannende) romans en verhalenbundels, boeken over spirituele onderwerpen, waargebeurde verhalen, humor, vertaalde wereldliteratuur en ook een rijke collectie Friese boeken. 'Past niet in ons fonds' zult u bij ons niet horen, al zijn er zeker categorieën die we afwijzen, maar dan om inhoudelijke redenen.

Hebt u een boek geschreven en wilt u daar een vrijblijvend oordeel over, klik dan hier

Uitgeverij Elikser

Welkom bij uitgeverij Elikser.

U kunt bij ons terecht voor het beoordelen van uw manuscript, kijk dan bij Manuscripten, en voor het kopen van boeken in onze (web)winkel, kijk dan bij Webshop. Of kom een kijkje nemen in ons pand aan de Ossekop. Wel handig om eerst even een afspraak te maken, zodat u zeker weet dat we dan ook tijd voor u hebben.

We zijn meestal aanwezig van 8.30 tot 17.30 uur.