Adam deel 2: Dakloos e-boek
Afbeelding van Adam deel 2: Dakloos e-boek
Afbeelding van Adam deel 2: Dakloos e-boek

Adam deel 2: Dakloos e-boek

Tweede deel in reeks spannende en filosofische boeken over een zuiverder planeet waarin Adam dakloos een nieuwe wereld betreedt

€ 7,95  Omschrijving

  Adam heeft zijn hele leven in harmonie met de natuur geleefd op het geïsoleerde Richman landgoed. Geheel onverwacht stapt hij op zijn zesentwintigste de onbekende wereld in voorbij de poorten van het landgoed.
  Hij kan beter dan wie ook overleven in de wildernis, maar over de maatschappij die wij mensen hebben geschapen weet hij maar weinig. Hoe moet hij met enkel de kleren die hij draagt, overleven in een wereld waar de natuur grotendeels is verdwenen? En hoe moet hij het laatste beetje ongerepte natuur van het land redden nu zijn mentor is overleden?
  Een uitzichtloos leven op straat lijkt zijn enige optie, maar Adam legt zich niet neer bij zijn situatie. Hij moet de natuur redden en tegelijkertijd het onrecht corrigeren dat zijn mentor de zwaksten in de samenleving heeft aangedaan. Vele duizenden, misschien wel miljoenen levens zijn van hem afhankelijk.
  Wijs, bewust en gedreven zoekt hij zijn weg in de veelal door hebzucht beheerste wereld.

  Dakloos is een vervolg op De vondeling. Het zijn filosofische en spannende boeken over een ongerepte wereld en de uitdagingen voor een zuiverder planeet.

  Adamdeel2Dakloos_Inkijk.pdf

  Formaat e-boek
  Aantal pagina's 340
  Levertijd n.v.t.
  Auteur Peter Stallone
  Biografie

  Peter Stallone is idealist, ondernemer en wereldburger pur sang. Na zijn studies ondernemingsrecht en culturele antropologie reisde hij 27 jaar in Azië. Daar zag hij van nabij hoe onverantwoord de mens omgaat met Moeder Aarde. Peter onderzocht hoe welvaart en natuurbehoud samen kunnen gaan en studeerde in 2009 cum laude af in de humane natuurgeneeskunde. Momenteel woont hij in de jungle van het spirituele Sri Lanka, waar hij in zijn ecologische tuinen thee en specerijen verbouwt.

  Verschijningsdatum 21-12-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-588-0
  EAN nummer
  9789463655880
  Auteur
  Peter Stallone