Afscheid van Lisan - De kracht van vriendschap
Afbeelding van Afscheid van Lisan - De kracht van vriendschap
Afbeelding van Afscheid van Lisan - De kracht van vriendschap

Afscheid van Lisan - De kracht van vriendschap

Indrukwekkend verhaal over afscheid van goede vriendin en haar dochtertje biedt troost en steun

€ 22,50  Omschrijving

  ∞ ons afscheid heeft geen einde, maar draagt een volgende ontmoeting in zich ∞

  In dit boek vertelt Josephine Woltman Elpers het verhaal van haar vriendschap met Lisan, die na eerst afscheid van haar dochtertje te hebben moeten nemen ook afscheid van het leven moest nemen. Het verhaal wordt verteld vanuit betrokken perspectief. Het perspectief van de vriendschap. Als vriendin kon Josephine haar eigen gevoel ‘parkeren’ zolang haar vriendin haar nodig had om haar wensen met betrekking tot de laatste periode in haar leven te benoemen en samen met anderen uit te voeren. Het doel van haar verhaal is om de lezer mee te nemen en te laten ervaren hoe het is om als vriendinnen afscheid te nemen van elkaar, waarbij de wensen, emoties en gevoelens van de stervende op de voorgrond staan. En door het zo te beschrijven is dit boek ook voor anderen, die in rouw verkeren, een mogelijkheid, om het zo moeilijk benoembare toch te benoemen. Zodat er niet een diepe, geladen stilte ontstaat, maar er ruimte is, voor alles wat er in die laatste periode mag zijn.

  Haar verhaal wordt ondersteund met foto’s. Veel daarvan zijn gemaakt door mensen van de Stichting Still, die in een reeks indrukwekkende foto’s heel subtiel tere momenten hebben vastgelegd.
  Een deel van de opbrengsten van dit boek gaat naar de Stichting Still.

  AfscheidvanLisan_Inkijk.pdf

  Formaat 125x190
  Aantal pagina's 258
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Josephine L.C.M. Woltman Elpers
  Biografie

  Dr. Josephine L.C.M. Woltman Elpers is tot eind december 2018 directeur bij de Hogeschool Windesheim. Met ingang van 1 januari 2019 wordt zij directeur Food & Dairy bij de Hogeschool van Hall Larenstein. Zij heeft diverse artikelen gepubliceerd en trad op als gastdocent aan verschillende internationale universiteiten. In haar vrije tijd is ze een fanatieke enduranceruiter, en houdt zich bezig met natural horsemanship en lessen uit de natuur. Ze wordt beschreven als een dwarsdenkende en friskijkende verbinder van mensen en/of paarden. Ze gelooft in vertrouwen geven en nemen, ervaringsgericht leren en met elkaar groeien, waardoor anderen weer kunnen groeien.

  www.equiguidance.com

  Verschijningsdatum 07-12-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-108-0
  EAN nummer
  9789463651080
  Auteur
  Josephine L.C.M. Woltman Elpers