Alleen op slechte dagen
Afbeelding van Alleen op slechte dagen
Afbeelding van Alleen op slechte dagen

Alleen op slechte dagen

Een ingenieus geconstrueerd, spannend verhaal met als thema’s schuld, liefde en verantwoordelijkheid

€ 19,50  Omschrijving  In juli 1974, tijdens de jacht van het Nederlands elftal op wereldgoud, krijgt de zeventigjarige Ori Sandberg een aanlokkelijk voorstel. Zijn achtentwintigjarige dochter, Liv, komt hem onverwachts opzoeken en vraagt of hij mee wil naar de finale van het Wereldkampioenschap voetbal in Duitsland. De blijdschap over haar komst wordt al snel overschaduwd door haar vele vragen over zijn verleden uit de oorlog. Ze doet hem zelfs denken aan haar drammerige moeder van wie hij al jaren gescheiden is. Toch besluit hij om op haar aanbod in te gaan. Hij heeft haar sinds haar derde jaar niet meer gezien en het is een kans om zijn rol als vader weer op te pakken.

  De donkere tijd uit de oorlog haalt hem in vanaf het moment dat hij samen met zijn dochter in Duitsland is. Daar blijkt dat zij ook haar geheimen heeft. Het verleden en het heden raken steeds meer verbonden met elkaar. De laatste dagen van 1945 en de schuldvraag die hij zo diep heeft weggestopt komen terug tijdens de finalewedstrijd in München. Ori moet een drastische keuze maken.

  Een ingenieus geconstrueerd, spannend verhaal met als thema’s schuld, liefde en verantwoordelijkheid.

  AlleenopslechtedagenInkijk.pdf


  Formaat 145x210x20 mm
  Aantal pagina's 230
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Rudolf Bijlsma
  Biografie Rudolf Bijlsma werkt in de ICT en schrijft daarnaast romans. Als kind gaf hij op de vraag wat hij later wilde worden, steeds hetzelfde antwoord: schrijver. Hij heeft de opleiding Tekstschrijven gevolgd en Nederlands en Geschiedenis gestudeerd. Door het schrijven kwam hij in aanraking met de ICT. Uiteindelijk heeft hij daar diverse opleidingen voor gevolgd en er zijn beroep van gemaakt. Het schrijven bleef echter nog steeds een grote passie. De combinatie van geschiedenis, ICT en fantasie vormt een goede cocktail. Aan een nieuwe roman werken is inmiddels een tweede natuur geworden. “Alleen op slechte dagen’ is inmiddels zijn vijfde boek. Zijn stijl van schrijven is beeldend, direct en altijd prikkelend.
  Verschijningsdatum 05-06-2020

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-235-3
  EAN nummer
  9789463652353
  Auteur
  Rudolf Bijlsma