Alles moet open
Afbeelding van Alles moet open
Afbeelding van Alles moet open

Alles moet open

Een dapper, ingrijpend en veelomvattend boek over hervonden herinneringen van misbruik vanaf zeer jonge leeftijd

€ 22,50  Omschrijving

  Van misbruik naar heelheid

  Alleen als alles opengaat kan alles geheeld worden en kan er meer bewustwording, liefde, vrede en harmonie komen.

  Dianne Bosch beschrijft in dit boek het misbruik vanaf zeer jonge leeftijd door haar vader en andere familieleden. Eerder was er geen verklaring voor het feit dat ze steeds doodziek werd en regelmatig bijna in haar langdurige hoestbuien stikte. Ze had haar ervaringen heel goed verdrongen Pas op haar vierenveertigste kwamen stukje bij beetje de eerste herinneringen boven en daarmee de verklaring voor de hevige hoestbuien.

  Dianne Bosch ging de opleiding reïncarnatie- en hypnotherapie volgen. Tijdens deze opleiding werden haar ervaringen bevestigd en werd een begin gemaakt met de heling van de gewonde kinddelen of innerlijke kinderen in haar.
  Terwijl voor haar de bewijzen zich opstapelden en het misbruik steeds groter bleek te zijn, kwam er meer tegenwerking vanuit de maatschappij en ook van haar familie en partner.

  Wat maakt dit boek anders dan al deze boeken? Slechts een klein aantal boeken gaat over hervonden herinneringen en dan nog nauwelijks over de babytijd. Daarnaast wordt er geen verbinding gemaakt met vorige levens en de vaak karmische verwikkelingen van slachtoffers en daders. Tenslotte en eigenlijk het belangrijkste onderscheid is de aandacht, die in dit boek aan vergeving gegeven wordt via gesprekken met haar overleden vader, moeder en opa.

  Dit boek is bestemd voor mensen, die zelf misbruik hebben meegemaakt, mensen, bij wie dit in hun omgeving gebeurd is, professionals, die met incest te maken hebben, spiritueel geïnteresseerde mensen, mensen die op zoek zijn naar betekenis en vergeving, mensen die meer willen weten over het leven na de dood en nog vele anderen.

  Een dapper, ingrijpend en veelomvattend boek.

  Allesmoetopen_Inkijk.pdf

  Formaat145x210 mm
  Aantal pagina's312
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Dianne Bosch
  Biografie

  Dianne Bosch (1948) is ruim 20 jaar regressietherapeut. Ze is begonnen als consulent, eerst voor jeugd- en jongerenwerk en daarna voor gezondheidsvoorlichting. Ze besefte steeds meer dat ze vanuit het hart wilde werken en minder op beleidsniveau. Vandaar dat ze de opleiding Regressietherapie gevolgd heeft. Ze is een eigen praktijk gestart en heeft daarnaast de opleiding Inner Child Integration Therapy gedaan. Tegelijkertijd heeft ze zich verdiept in spirituele stromingen, waaronder Een Cursus In Wonderen en een Tao opleiding.

  Verschijningsdatum 26-02-2024

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-619-1
  EAN nummer
  9789463656191
  Auteur
  Dianne Bosch