Als het binnenste naar buiten wil
Afbeelding van Als het binnenste naar buiten wil
Afbeelding van Als het binnenste naar buiten wil

Als het binnenste naar buiten wil

Zonder duidelijke reden komt de schrijver van dit boek in een crisis. Hij beschrijft, hoe hij uiteindelijk in zijn kracht komt en de keuzes maakt om te worden zoals hij bedoeld is te zijn

€ 21,50  Omschrijving

  ‘Binnen een paar weken was ik in een diepe put terechtgekomen. De wanden waren glad, en had ik in het begin nog vertwijfeld geprobeerd om de val met mijn nagels af te remmen, al heel snel had ik alle moed en vertrouwen verloren. Het voelde als een vrije val in een bodemloze, steeds donkerder wordende schacht waarin het laatste lichtpuntje boven mij snel kleiner werd om ten slotte uit het gezicht te verdwijnen. Nooit eerder in mijn leven was ik zo de weg kwijtgeraakt als op dat moment.’

  Een leven, waarin werkelijk alles voor de wind gaat, komt zonder duidelijke reden in een crisis. De schrijver wordt min of meer gedwongen om te veranderen. Op ongedachte manieren en uit onverwachte hoeken krijgt hij hulp, waardoor hij niet langer in toeval gelooft. Maar uiteindelijk moet hij zelf keuzes maken om in zijn kracht te komen en de mens te worden zoals hij bedoeld is te zijn.

  De lezer wordt op een boeiende wijze meegenomen in het proces van bewustwording van de schrijver, die open en eerlijk is in het beschrijven van de gebeurtenissen en zijn innerlijke strijd. Naast zijn persoonlijke verhaal geeft hij een korte uitleg van spirituele en esoterische begrippen.

  Zijn motivatie om zijn verhaal aan het papier toe te vertrouwen omschrijft hij als volgt:
  ‘Tot 1999 heb ik mijn leven slapend doorgebracht, althans, zo voelt het achteraf. Toen begon ik wakker te worden en dat wens ik iedereen toe, want het brengt geluk en vervulling in je leven. Zoals er miljarden unieke mensen op aarde zijn, zijn er ook miljarden manieren om wakker te worden. Mijn manier is daarom mijn manier, uniek en door niemand te kopiëren, maar misschien kan het jou inspireren om op zoek te gaan naar jouw eigen, unieke manier.’

  Formaat145x210
  Aantal pagina's287
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurWim van Muiswinkel
  Korte levensbeschrijving

  Wim van Muiswinkel (geboren op 16 april 1952), tweede zoon in het gezin van een kaashandelaar, groeide op in Woerden in een gereformeerd middenstandsmilieu. Na de middelbare school verkreeg hij zijn diploma aan de HEAO, bedrijfseconomie, in Rotterdam. Hij bekleedde van 1974 tot 2009 meerdere financieel-economische functies bij grote bedrijven en werkte kort als consultant.

  Hij trouwde in 1974, kreeg twee zonen en woont vanaf 1976 in Nieuwegein.

  In 1999 dwong een persoonlijke crisis hem tot een heroriëntatie van zijn leven. Zijn pad van bewustwording was vanaf dat moment zijn eerste prioriteit. In 2002 nam hij afscheid van de kerk, waarvan hij tot dat moment een actief lid was geweest, en in 2009 eindigde zijn carrière als fulltime financieel manager.

  Momenteel werkt hij drie dagen per week als financieel medewerker bij Slachtofferhulp, past één dag op zijn kleinkinderen en werkt verder voor de Stichting Sofia, met name voor het publiceren van boeken van de overleden mystica Sonia Bos.

  Verschijningsdatum2012-04-19

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-431-5
  EAN nummer
  9789089544315
  Auteur
  Wim van Muiswinkel