Angélina
Afbeelding van Angélina
Afbeelding van Angélina

Angélina

Historische roman over de onmogelijke strijd tussen de liefdes voor twee jeugdvrienden, ten tijde van de Spaanse Burgeroorlog

€ 22,50  Omschrijving

  In dit familie-epos boeit grootmoeder Angélina haar kleindochter Solana door een bijzonder verhaal over haar jeugd. Met de aanloop naar de Spaanse Burgeroorlog, die gepaard ging met veel geweld, begint voor de jonge Angélina een onmogelijke strijd tussen de liefde voor twee jeugdvrienden. Zij vertelt hoe families uiteen worden gescheurd en hoe liefde, ondanks alles, altijd en overal weer opbloeit.
  Een spannende historische roman.

  Claudia Tijms schreef eerder het boek De laatste reis, over de dochter van een handelskoopman in de Gouden Eeuw, die wordt uitgehuwelijkt aan een notaris en reizen maakt naar Londen, Parijs en Oost-Indië.

  Angélina_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x27 mm
  Aantal pagina's 305
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Claudia Tijms
  Biografie

  Claudia Tijms (1972) is geboren en opgegroeid in Amstelveen. In 2003 verhuist ze naar het mooie dorp Assendelft. Ze is getrouwd en heeft twee honden. De liefde voor het schrijven ontstaat in haar jeugd. Ze schrijft historische romans. Eerder verschenen: de spannende roman De laatste reis.
  www.claudiatijms.nl
  claudiatijmsblog.blogspot.com

  Verschijningsdatum 31-07-2017

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-971-6
  EAN nummer
  9789089549716
  Auteur
  Claudia Tijms