Desiree Houben (1977) werd geboren als bakkersdochter in Horst aan de Maas. Al op jonge leeftijd onderzocht zij wat haar levensweg was en hoe zij deze kon bewandelen. Dit bracht haar vaak tot keuzes die buiten de gebaande paden vielen en voorzag haar van een flinke rugzak vol levenservaring. Na haar studie psychologie ontwikkelde ze zich verder op het gebied van alternatieve healing. In 2005 startte zij haar eigen praktijk voor inzicht en NEI-therapie en in 2006 werd zij na een bijzondere zwangerschap moeder van Benjamin.

Desiree schrijft al jaren over wat ze meemaakt en de betekenis die ze hieraan geeft. Schrijven is voor haar een manier om het grote geheel waar we deel van uitmaken te doorgronden en nieuw geopend bewustzijn te verankeren. Een onderwerp wat hier telkens weer in terug komt is de bewuste keuze voor het volgen van haar eigen weg zonder zich op te laten jagen door de hectiek van de hedendaagse maatschappij.

‘Op de Golven van de Tzolkin’ is haar eerste boek, waarmee ze (naar eigen zeggen) “uit haar hol komt” en haar ervaringen deelt met de lezer.

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.