Rudy Becker (1957, Zwolle) groeit op in het hotel van zijn ouders en studeert aan de Hogere Hotelschool te Maastricht. Met een diploma op zak begint hij bij zijn vader als directie-assistent. Later begint hij een eigen restaurant, in Groenlo, “De Peerdekoele”. Na vijf jaar wordt hij food & beverage manager bij Resort Hotel Bad Boekelo (1989-1993). Vervolgens vertrekt hij samen met zijn vrouw naar Venezuela en na een aantal jaren keren ze terug naar Nederland. Rudy heeft diverse functies in de horeca en bij het theater. In 2011 richt hij zijn bedrijf Ontdek Menu op. Hij verzorgt workshops, geeft lezingen over en organiseert exposities van gelegenheidsmenukaarten. Zijn hobby wordt zijn werk. Daarnaast schrijft hij twee boeken: Dierbare ouders, broers en zusjes, Dagboek van Jan soldaat in Nederlands-Indië. 88 Brieven van Jan Becker (2014) én De Seizoenskok, het verhaal over vier generaties horecakanjers binnen de familie Becker (2021).

1 artikelen  

Verwijder alle