Bengaalse curry met een bloemkoolsausje e-boek
Afbeelding van Bengaalse curry met een bloemkoolsausje e-boek
Afbeelding van Bengaalse curry met een bloemkoolsausje e-boek

Bengaalse curry met een bloemkoolsausje e-boek

Openhartig en inspirerend verhaal over adoptie uit Bangladesh

€ 7,50  Omschrijving

  Over adoptie uit Bangladesh en leven in Nederland

  Bengaalse curry met een bloemkoolsausje is het openhartige verhaal van Rina Duijnker (1971), die op vijfjarige leeftijd is geadopteerd uit Bangladesh. Ze neemt je mee in haar herinneringen aan Bangladesh en haar adoptie in Nederland. Ze beschrijft hoe de moeizame relatie met haar adoptiemoeder in haar hele leven een rol heeft gespeeld.
  Het verhaal geeft inzicht in de vragen en emoties waar geadopteerden mee worstelen, zoals: Wie zijn mijn ouders? Kloppen mijn gegevens? De basale vraag ‘Wie ben ik?‘, wordt door Rina met een lach en een traan belicht en staat ook centraal in de ervaringen van andere Bengaalse geadopteerden.
  Het boek doet je beseffen dat deze vraag niet altijd gemakkelijk te beantwoorden is.
  Ook voor niet-geadopteerden vormt Rina’s leven een inspirerend verhaal.

  ‘Voor alle geadopteerden is dit een belangrijk en informatief boek. Het gaat over het land Bangladesh zelf, maar vooral over de gevolgen van het verlies van de eigen moeder, over het proces van aanpassing aan het adoptiegezin en over antwoord krijgen op de vraag wie men nu eigenlijk is. Ook voor adoptieouders en hulpverleners van adoptiegezinnen is dit een verhelderend boek.‘

  Prof. René Hoksbergen (emeritus hoogleraar adoptie)


  ebook_bengaalse_curry_met_een_bloemkoolsausje_ink.epub


  Formaat e-boek
  Aantal pagina's 306
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Rina Duijnker
  Biografie

  Rina Duijnker (1971) is opgeleid als pedagogisch medewerker. Zij werkte bij diverse kinderopvanglocaties en had naast haar baan een webwinkel waar ze handgemaakte woonaccessoires en cadeauartikelen verkocht. Ook gaf ze creatieve workshops en organiseerde kinderpartijtjes. Sinds 2014 heeft ze een eigen bedrijf, kinderopvang Treintje100. Om zich nog meer te professionaliseren, heeft ze verschillende workshops en trainingen gevolgd en certificaten behaald. Sinds 2015 heeft ze haar eigen weblog. Ze is getrouwd en moeder van twee kinderen.

  www.bengaalsecurry.nl

  Verschijningsdatum 24-03-2021
  Recensies

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-323-7
  EAN nummer
  9789463653237
  Auteur
  Rina Duijnker