Bercka – de vestingstad
Afbeelding van Bercka – de vestingstad
Afbeelding van Bercka – de vestingstad

Bercka – de vestingstad

Een spannend en meeslepend fantasyverhaal over een bijzondere vrouw en haar strijd tegen een vijandige heerser

€ 24,50  Omschrijving

  “Ik weet wie je bent, Lynna.” Angst had mijn hart in zijn greep gehad. “Jij bent de erfgename van Bercka, het Bercka dat niet zo lang geleden tot de grond toe is verwoest. Jij bent de persoon die de ridders van heer Finian zoeken. Wees gerust, ze zijn nog niet in het zuiden. Kun je iets? Hebben ze je in de vesting iets geleerd? Ben jij serieus getraind zoals de verhalen doen geloven?”

  In het diepste geheim rijdt Lynna naar het grote toernooi in Gallico. Niemand mag weten wie ze is want er wordt nog steeds naar haar gezocht. Als ze haar capaciteiten op het juiste moment inzet, kan ze het geld dat ze daarmee verdient, gebruiken om haar geboortegrond, de verwoeste vestingstad Bercka, opnieuw op te bouwen.

  Haar vriendin Synnove helpt haar bij alles wat ze doet. Maar de raadselachtige ridder Hidde verstoort haar rust en haar ritme. Hij draait om haar heen en brengt haar in grote verwarring. En wat doet hij bij de ridders van Finian? Als het erop aankomt, moet ze het helemaal alleen doen. En daarvoor boort ze haar diepste krachten aan.

  Een spannend en meeslepend fantasyverhaal.

  Bercka_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x29 mm
  Aantal pagina's 378
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Linda Zoet
  Biografie

  Linda Zoet (1982) is geboren in Leiderdorp. Na wat omzwervingen woont zij nu in Utrecht. Ze volgde opleidingen van verzorgende tot gespecialiseerd verpleegkundige en werkt in haar huidige woonplaats in het ziekenhuis. Ze schreef in haar jongere jaren gedichten, daarna korte verhalen en vervolgens een roman. Haar inspiratie haalt ze uit de middeleeuwse en fantasyfestivals waar zij met veel plezier naar toe gaat. Bercka, de vestingstad is haar debuut.

  Verschijningsdatum 30-11-2019

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-181-3
  EAN nummer
  9789463651813
  Auteur
  Linda Zoet