Berichten uit de hemel – de brieven
Afbeelding van Berichten uit de hemel – de brieven
Afbeelding van Berichten uit de hemel – de brieven

Berichten uit de hemel – de brieven

Troostrijk boek met berichten uit de sferen, ontstaan door automatisch schrift

€ 24,95  Omschrijving

  Het boek is ontstaan door automatisch schrift waarbij mijn hand min of meer als vanzelf schrijft. Ik schrijf datgene op wat er in mijn gedachten verteld wordt. Dit zijn berichten van goddelijke aard met als doel om over de aarde, de hemel en het hiernamaals te vertellen.
  Het boek begint met de vorming van de ziel en eindigt met wat voor metamorfoses het lichaam ondergaat als we sterven en teruggaan naar de bron van al het leven.

  Daar tussendoor komen tal van onderwerpen aan bod zoals persoonlijke kinderbrieven voor achterblijvende ouders. Ook zijn er berichten over God en zijn onmetelijke kracht en liefde.
  Er wordt uitgebreid ingegaan op hoe ons lichaam en onze ziel op uitzonderlijke manier met elkaar verbonden zijn tijdens het leven op aarde. Lichaam en ziel horen bij elkaar en werken een leven lang intensief samen. Tenslotte is ieder mens naar de aarde gekomen met een bepaald doel.

  Het boek betreft berichten van goddelijke aard waarin tot in detail wordt verteld over wat je nog zou willen leren op aarde. Wat ga je nog leren en meemaken op aarde? Het ultieme doel is dat wat je mee hebt gemaakt aan het eind van je leven wordt toegevoegd aan je ziel. De ziel is dan een aards leven aan ervaring rijker.
  Kort gezegd: je aardse ervaringen worden bij elkaar opgeteld en die neem je aan het eind van je leven mee. Dit alles is op zielsniveau met je besproken vóór je aan je reis naar de aarde begon. Er wordt naderhand met liefde bekeken wat er van je doelen tot stand is gekomen en wat je geleerd hebt tijdens je leven op aarde.

  Er wordt aandacht besteed aan de laatste en liefdevolle begeleiding die we gaan krijgen als we aan het eind van ons leven naar de goddelijke wereld overgaan. Om precies te zijn hoe het transformatie- en het loslatingsproces van het lichaam en de ziel in zijn werk gaat.
  De tekst heeft tot doel om enige troost te bieden aan ouders van een overleden kind of aan hen die een dierbaar familielid missen, al zal dat voor sommige mensen niet mogelijk zijn.

  Het boek geeft tevens de geruststelling dat er wel degelijk leven is na dit leven en dat je straks op de juiste afstemming aankomt. Er is altijd een veilig en beschermend plekje in een goddelijke omgeving voor je gereserveerd. Dit alles is wel afhankelijk van hoe je geleefd hebt en wat je met je leven gedaan hebt op aarde. De altijd helpende hand van God en zijn afgezanten wordt je gereikt als je hem nodig hebt.

  Berichtenuitdehemel_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x30 mm
  Aantal pagina's 388
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Simone ter Kulve-Westerop
  Biografie

  De schrijfster Simone ter Kulve is geboren in Zwolle in 1965. Zij heeft op latere leeftijd een HBO opleiding gevolgd in de Natuurgeneeskunde en is in het dagelijks leven pedicure. Haar persoonlijke interreses liggen op natuurlijk vlak zoals homeopathie, fytotherapie en reflexzonetherapie. Als kind was zij al gevoelig voor alles wat zich tussen hemel en aarde bevindt. Later ontving zij met automatisch schrift honderden berichten, die samen een boek hebben opgeleverd met de titel Berichten uit de hemel - De brieven.

  Verschijningsdatum 22-08-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-065-6
  EAN nummer
  9789463650656
  Auteur
  Simone ter Kulve-Westerop