Bijzonder kind
Afbeelding van Bijzonder kind
Afbeelding van Bijzonder kind

Bijzonder kind

Aansprekend en troostrijk boek over andere werelden en dimensies en de aardse cyclus van leven en dood

€ 18,95  Omschrijving

  Mijn pad naar verlichting

  'Ik wil zo graag bij je komen, mama.’
  Aurora is vastbesloten om nog een leven op aarde te leven. In de sferen treft zij voorbereidingen voor haar reis naar de moederschoot. Maar de ouders die zij heeft uitgekozen, willen liever geen kinderen meer.
  Lukt het Aurora toch om haar zielenmissie te vervullen?

  Geïnspireerd door haar eigen levenservaring en zielsherinneringen vertelt de schrijfster op aansprekende en troostrijke wijze over andere werelden en dimensies en de aardse cyclus van leven en dood.
  Irma Suijkerbuijk-van Gameren is van jongs af aan geïnteresseerd in de kringloop van het leven. Het is haar passie mensen te helpen herinneren wie ze werkelijk zijn en waar hun oorsprong ligt. In Praktijk Dyami begeleidt ze jong en oud op hun levenspad.

  Bijzonderkind_inkijk.pdf

  Formaat 145x210x21 mm
  Aantal pagina's 226
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Irma Suijkerbuijk – van Gameren
  Biografie

  Irma Suijkerbuijk – van Gameren is geboren in juli 1971 te Haarlem. Ze groeide op in Oude Meer; een klein plaatsje onder de rook van Schiphol.
  Irma is getrouwd en samen hebben ze twee kinderen, een zoon en een dochter.
  Na een aantal jaar werkzaam geweest te zijn als kapster en later in haar leven als leidster kinderopvang, kreeg haar leven een andere richting toen ze in contact kwam met verschillende alternatieve en energetische behandelvormen. Vanaf die tijd ging haar spirituele en persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling en ontstond haar praktijk voor persoonlijke, spirituele en zakelijke ontwikkeling.
  Praktijk Dyami is gevestigd in Lisserbroek.

  Verschijningsdatum 15-07-2020

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-250-6
  EAN nummer
  9789463652506
  Auteur
  Irma Suijkerbuijk – van Gameren